Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


D.Ali Şahin'e Hakkımızı Helal Etmiyoruz...


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 14 Ağustos 2013
Geçerli Tarih: 18 Mayıs 2024, 19:00
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=15165


D.Ali Şahin'e Hakkımızı Helal Etmiyoruz...

Bu valinin ardından neden ağlaşıyorsunuz?

Giresun'a ne gibi hizmetleri olmuş? Zararından başka birşey biz göremedik.

Giresun Valisi D.Ali Şahin bir kamu görevlisi olduğunu unutmuş ve görev süresince AKP Giresun İl Başkanı gibi davranmıştır.

D.Ali Şahin dönemi Giresun Valiliği,HES sabıkalı bir valilik damgası yemiştir ve HES firmalarına yasadışı kolaylıklar sağlamaları nedeniyle Ordu İdari Mahkemesince savunması istenmiştir.

Giresun vadilerini yoketmekte olan HES projelerinin sözcüsü gibi davranan D.Ali Şahin,HES firmalarına yetkilerini aşmayı göze alarak yardımcı olmuştur.

Ve hatta daha da ileri giderek,HES firmalarından aldığı erzakları,HES firma yetkililerinin gözü önünde,Giresun Valiliği personeli memurlara dağıtarak,kamu görevlisi memurlarımızı rencide etmiştir,HES firması yetkililerinin önünde küçük düşürmüştür.

Bu durumdaki memurlar,HES'çilerin karşısında ne yapabilirler?

Giresun Valisi D.Ali Şahin,gaflarıyla ünlü birisidir ve Giresun'u temsil noktasında birisi olarak mevki ve makamını sürekli alay konusu yapmıştır.Başka şehirlerden arkadaşlarımız bizlere bu konuda takılmışlardır.Vali Şahin,ulusal düzeyde magazin malzemesi olmuştur.

Giresun Valisi D.Ali Şahin,Giresun'un vadilerini yokeden HES'çilere sağladığı kolaylıklar, Giresun'un yaylalarını parselleyip satmaya çalışan bir çevre düşmanı çizgi izlemiştir.

Giresun Valisi D.Ali Şahin,Giresun köylerinde suları paralı hale getirmeye çalışmıştır.

Giresun Valisi D.Ali Şahin,Giresun köylerinin yol yapımı ücretini köylülerden almaya çalışmıştır.

Giresun Valisi D.Ali Şahin,500 bin nüfuslu Giresun merkezin çöpünü cennet Çavuşlu beldesinin başına sarmayı başarmış bir çevre düşmanıdır.

Giresun Valisi D.Ali Şahin,Çavuşlu'da çöpe hayır diyen çevrecilerin hakkında acımasızca ve haksızca sürek avı sürdürmüş bir validir.

Bizler,bir kültür ve sanat kenti olan Giresun'da kamu yararını gözeten,toplum sağlığına önem veren,halkın yanında bir vali istiyoruz,sermayenin temsilcisi,çevre düşmanı bir vali görmek istemiyoruz.

Bütün bu tantanalar içinde Giresun halkı sorunlarıyla başbaşa bırakılmıştır,Giresun Valisi D.Ali Şahin,sorunları çözmek yerine yeni sorunlar ekleyerek gitmektedir.

Köylerimiz,çöp,susuzluk,yol ve sağlık sorunlarıyla cebelleşmektedir.

Bütün bu nedenlerden dolayı bizlerde D.Ali Şahin'e hakkımızı helal etmiyoruz,haram zıkkım olsun.

http://www.gorelesol.com/haber/haber_detay.asp?haberID=15164


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster