Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


ÇÖMLEKÇİ HALKINI KUTLUYORUM


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 21 Eylül 2012
Geçerli Tarih: 18 Mayıs 2024, 15:07
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=11946


ÇÖMLEKÇİ HALKINI KUTLUYORUM
Çömlekçi Çöplük Olmasın diyen herkese şükranlarımı sunuyorum...
Çavuşlu'ya düşünülen çöp projesi yapılmasın diye sürdürdüğümüz mücadelemiz meyvelerini verdi ve Giresun Valisi,Görele damadı Dursun Ali Şahin yaptığı toplantıda Görele siyasilerinden yer konusunda görüş sordu ve Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu,Görele Aydınlar Belde Belediye Başkanı Osman Sazak ile Köprübaşı Belde Belediye Başkanı Abdullah Topçu önerisiyle hazırlanan öneri dosyasını valiye takdim eden AKP Görele temsilcileri çöp projesi yönünü Çömlekçi'ye çevirdiler.
Giresun Aksu çöplüğünde NTV Yeşil Kuşak Proğramına katılan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin;
"Giresun'un 100 yıllık çöp sorununu çözdüklerini ve Çömlekçi Aydınlar bölgesinde çöp projesini gerçekleştireceklerini" ilan ettiler.
Bunun üzerine süratle harekete geçtik ve yöremizin aydınlık yüzlü çocukları bir araya gelerek süratle ÇÖMLEKÇİ ÇEVRE PLATFORMU'nu kurduk ve bizde ÇÖMLEKÇİ ÇÖPLÜK OLMASIN diye mücadelemize start verdik.
Köprübaşı Belediyesinin kurucu Belde Belediye Başkanı Ali Yılmaz ile bir araya gelerek Çömlekçi Çevre Platformunu ilan ettik ve derhal çalışmalara başladık.
Mücadelemize İstanbul'dan dahil olan Niyazi Tokalak,Ahmet Tokalak,Nabi Cesur,Av.Necip Kibar, Armağan Barutçu,Bedirhan Öztürk ve daha bir sürü çömlekçi Çevre Platformu gönüllüsü'nün maddi ve manevi destekleriyle Köprübaşı Beldesinde bir toplantı gerçekleştirdik ve çöp projesinin olası zararlarını yöre halkına anlattık.
Çöp Projesi yapmaya gelenlere Çömlekçi halkının tepkisi çok sert oldu.
Yüzlerce Çömlekçi köylüsü kadınıyla erkeğiyle,genciyle yaşlısıyla Çömlekçi Çöplük Olmasın dedi.
Söylenecek çok şey var ancak lafın tamamı deliye anlatılır!...
Çömlekçinin aydınlık yüzlü insanlarını cani gönülden kutluyorum.
Helal olsun Çömlekçi halkına,helal olsun...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster