Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


PEKMEZ GİDİYOR, GÖRELE SORUNLARIYLA BAŞBAŞA KALIYOR...


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 18 Ağustos 2012
Geçerli Tarih: 18 Mayıs 2024, 15:52
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=11613


GİTSE NE OLUR ? KALSA NE OLUR ?
 
 
Kaymakam Pekmez,2 Eylül 2009 tarihinden itibaren Görele Kaymakamlığı görevini yürütüyordu.
7 Ağustos 2012 tarihli Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Akçakoca Kaymakamlığına tayini çıkan Görele Kaymakamı Aykut Pekmez'in görev süresi içerisinde Görele'ye ne gibi katkıları olmuştur?
Görele köylerinde çok ciddi bir çöp sorunu bulunmaktadır,gerekli tedbirlerin alınmadığı,çöp konteynırı konulmayan köylerdeki köylülerimiz çöplerini obuzlara ve derelere atmaktadırlar.
Yıllardır çözümlenemeyen İnanca-Çiftlik Grup Suyu Projesi Pekmez'in 3 yıllık görev sürecinde henüz çözümlenebilmiş değildir ve proje kapsamındaki 9 köy susuzluğun pençesinde kıvranmaktadır.
Görele kuduz tehdidi altındayken Pekmez hiç bir önlem almamıştır,kuduz vakası görülen mahallelere tabela asmakla yetinmiş ve Görele'lileri kaderiyle başbaşa bırakmıştır.
3 Yıllık görev süresi içerisinde mutad bir görev anlayışından ileri gitmeyen Pekmez arkasında birikmiş ve gecikmiş sorunlar yumağı bırakarak gidiyor.
Bu nedenlerle,Görele Pekmez'i çalışmayan ve üretmeyen bir Kaymakam olarak hatırlayacaktır.
Pekmez'in 3 yıllık görev süresi içerisinde Görele Köylerindeki çöp,su ve yol sorununu dişe dokunur bir katkısı olmadığı gözlenmektedir.
Pekmez gidiyor ve Görele sorunlarıyla başbaşa kalıyor.
Yeni atanan Görele Kaymakamı Kılıçarslan'ı birikmiş sorunlar yumağı beklemektedir.
 
Birileri veda yemekleri düzenleyebilirler,bazı basın müsveddeleri bu gerçekleri görmezden gelebilirler ama biz www.gorelesol.com olarak gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz.
Bütün bu nedenlerle iyiki gidiyorsun Pekmez diyoruz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster