Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


FLAŞ,FLAŞ...ULUSOY'A CEZA DAVASI AÇILDI


Açıklama: Görele Cumhuriyet Başsavcılığı Başhekim A.İbrahim Ulusoy hakkında; "Devletin kendisine verdiği yetkiyi kötüye kullanmak ve çalışma hürriyetini engellemekten Başhekim A.İbrahim Ulusoy hakkında Görele Sulh Ceza Mahkemesine dava açmıştır.
Kategori: Görele
Eklenme Tarihi: 04 Ağustos 2012
Geçerli Tarih: 19 Nisan 2024, 08:27
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/haber_detay.asp?haberID=11483


FLAŞ,FLAŞ...ULUSOY'A CEZA DAVASI AÇILDI
 
 
 
Görele soL'da yayınlanan,
 
"GÖRELE DEVLET HASTANESİNDE NE OLUYOR?"
 
"GÖRELE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ ULUSOY ÇALIŞANLARA MOBBİNG UYGULUYOR MU?"
 
http://www.gorelesol.com/haber/haber_detay.asp?haberID=9286
 
BAŞLIKLI HABERİMİZ ÜZERİNE,
 
Görele Cumhuriyet Başsavcılığı Başhekim A.İbrahim Ulusoy hakkında;
 
Ceza Davası Dosya NO : 2012/314
"Devletin kendisine verdiği yetkiyi kötüye kullanmak ve çalışma hürriyetini engellemekten Başhekim A.İbrahim Ulusoy hakkında Görele Sulh Ceza Mahkemesine dava açmıştır.
 
Fotoğraf: FLAŞ,FLAŞ,...ULUSOY'A CEZA DAVASI AÇILDI...

GÖRELE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ ULUSOY'A, ÇALIŞANLARA MOBBİNG UYGULADIĞI NEDENİYLE 5 YIL CEZA DAVASI AÇILDI...
 
AYRINTILAR ÇOK YAKINDA GÖRELE SOL'DA...

Başhekim A.İbrahim Ulusoy açılan bütün davaları kaybediyor....Yenilgiye doymuyor...

Dr.Muhittin Emanetoğlu'nun,Başhekim A.İbrahim Ulusoy'un hakkında verdiği sicil notuna ettiği itiraz Ordu İdare Mahkemesince kabul edilmiş ve sicil notunun taraflı davranılarak verildiği açıkça belirtilerek Başhekim A.İbrahim Ulusoy'un verdiği sicil notu iptal edilmiştir.

Yine Başhekim A.İbrahim Ulusoy,yaklaşık 2 yıl önce Dr.Muhittin Emanetoğlu'ndan aldığı görevler ve bunun sonucunda Dr.Muhittin Emanetoğlu'nun Ordu İdare Mahkemesine açtığı,

"Başhekim Ulusoy'un yaptığı görevlendirmenin adil olmadığı ve iptali" ile ilgili dava da sonuçlanmış ve Ordu İdari Mahkemesi açık bir şekilde hastane Başhekimi A.İbrahim Ulusoy'un adil bir görev dağılımı yapmadığı,yapılan görevlendirmenin iptal edilmesi,yeni ve adil bir görevlendirme yapılması gerektiği yönünde karar vermiştir.

Ordu İdare Mahkmesinin bu iki kararı da ilgili makamlara tebliğ edilmiştir.

Ancak,ne hikmetse,Görele Devlet Hastanesi Başhekimi A.İbrahim Ulusoy,Ordu Bölge İdare Mahkemesinin kararlarını en geç bir ay içinde uygulanması gerekirken,yargı kararını bile hiçe saymış ve yeni bir görev dağılımı yapmamıştır,

"Temyize başvurduk,sonucuna göre hareket edeceğiz" diyerek görevini kötüye kullanmıştır.
Her nedense hiç kimse bu hukuksuzluğun gereğini yapmadığı gibi merak dahi etmemektedir.
İlçemiz siyasetçileri ve İdari Amirleri sessizliğini korumaktadır!...
İl Sağlık Müdürlüğünde ve İlçemiz Kaymakamlığında Başhekimle ilgili yapılan şikayetler dosyalara sığmazken maalesef birileri kendisine şartsız destek vermektedir.
Ancak,Dr.Muhittin Emanetoğlu'nun ve Başhemşire Sevim Derya Çırak'ın haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı verdiği mücadele devam ediyor.
Son olarak;Başhemşire Sevim Derya Çırak ve Başhekim Yardımcısı Dr.Muhittin Emanetoğlu'nun Başhekim A.İbrahim Ulusoy hakkında açtığı ve soruşturmasını Görele Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen mobbing davasında Görele Cumhuriyet Başsavcılığı Başhekim A.İbrahim Ulusoy hakkında;
"Devletin kendisine verdiği yetkiyi kötüye kullanmak ve çalışma hürriyetini engellemekten Başhekim A.İbrahim Ulusoy hakkında Görele Sulh Ceza Mahkemesine dava açmıştır.
Başhekim A.İbrahim Ulusoy artık bir sanık olarak hakim karşısına çıkacak...hiçbir ceza almasa bile bu utanç kendisine bir ömür boyu yetecektir.
Türk Yargısına olan güvenimiz tamdır ve Başhekim A.İbrahim Ulusoy hastane çalışanlarına uyguladığı mobbing cezasını çekecektir.
Gelen bilgilere göre daha çok sürprizlere hazırlıklı olmak gerek...
Gelecek Görele açısından daha çok umut vaad edecek sanırım..
Bu arada,İl Sağlık Müdürlüğünden öğrendiğimize göre,yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali Başhekim A.İbrahim Ulusoy ve yardımcısı 3 yıldır ceza vermeyi başaramadıkları Dr.Muhittin Emanetoğlu'na ceza verebilmek için hasta yakınlarına şikayet dilekçesi doldurtup İl Sağlık Müdürlüğüne vermişler.
Çamur at izi kalsın misali...
Unutmayalım ki altını nereye atarsan at değerinden hiçbirşey kaybetmez...
Başhekim önce kendi kötü idareciliğini temizlemeli...
 
 
Görele Devlet Hastanesi’nin 2010 Yılında Yatan Hasta Sayısında Yüzde 100 Artış - Giresun
 
 
Görele Devlet Hastanesi Görele'mizin çok değerli,önemli bir kurumudur ve bu önemli kurumumuzun ehil ellerde olmasını bekliyoruz,layıkıyla yönetilmesini istiyoruz.
 
Çalışanlarına mobbing uygulanmasını şiddetle kınıyoruz.
 
 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster