Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


AKP'NİN GÖRELE BARINAK KURNAZLIĞI


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 18 Haziran 2010
Geçerli Tarih: 18 Mayıs 2024, 18:42
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=1127


BALIKÇI BARINAKLARINA 2 MİLYON ÖDENEK ÇIKMIŞ!

iKTİDAR PARTİ GİRESUN İL BAŞKANI VE GÖRELE İLÇE BAŞKANI SEVİNÇLE DUYURUYOR.

GÖRELE BALIKÇI BARINAĞI İÇİN 400 BİN LİRA TAHSİS EDİLECEKMİŞ!

Görele'de balıkçı barınağına ödenek çıktı

AK Parti Görele İlçe Başkanı Av. Tolga Erener, Görele balıkçı barınağının yapımı için Ulaştırma Bakanlığı DLH Genel Müdürlüğü'nden 400 bin Lira ödenek çıktığını belirtti.

AK Parti Görele İlçe Başkanı Av. Tolga Erener, “Ankara’da yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Görele Balıkçı Barınağı için, DLH Genel Müdürlüğü tarafından 400 bin TL’lik ödenek, Görele adına Trabzon Bölge Müdürlüğüne gönderildi. Önümüzdeki günlerde söz konusu para ile projelendirme yapılıp, balıkçı vatandaşlarımızın da görüşleri alınarak
onların talebi doğrultusunda tali mendirek tarafına rıhtım yapılması düşünülmektedir. Görele’ye hayırlı olsun “dedi.
Ödeneğin çıkması ardından Göreleli balıkçılar da karardan dolayı memnuniyeti dile getirerek, barınağın yapılması ile sıkıntılarının sona ereceğini söylediler.

Haber: Bekir Öztürk

 

YORUMLAR

» kiler

trabzondaki balıkçı barınağını görün de öyle yapın.tek tip,düzenli,gerçekten balıkçı barınakları.bizdede balıkçı olmayan,kayığı olmayanlar mekan yapmışlar.denizkenarında gecekondular yapılmış.Nizami,doğru düzgün işimiz olmayacakmı bizim.
··· 16/06/2010 01:05, ali

» büyük iş

Devlet yapamadı Tolgaya helal olsun... Tolga balıkçı barınağınan ödenek çıkardı. Daha öncede Tolga Giresunun çöp sorununu çözmüştü ve Çavuşlu ya çöp tesisi yapılması göndemde ve büyük ihtimalle yapılacak. Köyde okul müdürleri siyasi görüşlerinden dolayı merkeze inememekte ve vekiller 8 yılda asli kadroya geçiyorlar. Halk Görele için yapılanları görüyor. Başarılarınızın devamını diliyorum.
··· 16/06/2010 01:15, zıvalı kaya

» helal olsun başkanıma

tebrik ederim başkanım,demek ankaraya boşa gidip gelmiyormuşsun.helal olsun senden daha büyük başarılar bekliyoruz.
··· 16/06/2010 04:20, muhittin tanrıöver

» haberdar ediniz

güzel bir haber limanimizda düzene girince diger yerlerde hiz kazanir bir an önce görelemiz güzel bir cevreye bürünür,bu haberin devamini bekliyoruz sitenizden takip etmek istiyoruz.
··· 16/06/2010 16:53, yalcin

» yokyaa

bizde inandık syn erener tek başına hiçbir şey olmaz neden belediye başkanınla beraber hareket etmiyorsunda benlik havasındasın.istişare eden yanılmaz danışan şaşmaz.
··· 16/06/2010 23:07, erkan

» Sevindirici

Guzel olur insallah, ama kiyi meyhanesinden farki yok kayiklari cekecekleri tamlar yazlik ev gibi. Insallah duzelir niyetindeyim sadece tememmi ediyorum, ama hic sanmiyorum gorelede duzelsin.Arkadasin dedigi gibi trabzondaki gibi yapin bari baslamiskenki bizlerde sizlere tskr edelim guzelliklerinizlen analim. Yanliz bir sey rada dikkatimi cekti bitin tamlar dikine kiyiya tasindi bir tanesi varki o masallah yan sekilde duruyor torpilmi var yine.. Bence esitlik olsun oda on kismini enize versin..
··· 16/06/2010 23:51, Ali

» zıvalı kayaya

üzülme tolga başkanım herşeyi halleder.tek umudumuz o kaldı Görele için.
··· 17/06/2010 00:34, servet gençkaya

» Zıvalı Kaya 'ya

Senin dünyadan haberin yok galiba Kaya bey, elbette ödeneği devlet verir ancak siyasiler takip ederse, ayrıca Çavuşlu 'ya çöp yapılmasına tek karşı çıkan Tolga Bey'di , sen o zaman nerede idin. Ayrıca okul müdürleri Ak Parti iktidarından bu yana puanlarına göre şehre iniyorlar. Siyasi görüş puanı etkilemiyor, bunu bilmeyecek kadar cahilmisin yoksa provakatörmüsün
··· 18/06/2010 02:00, Cemil KESKİN

» Teşekkürler

Başkanım emeğinden dolayı teşekkürler, meyvli ağaç taşlanır , sen kimseye aldırma hizmete devam et, yanındayız.
··· 18/06/2010 02:02, Hamit ÖZTÜRK

» İstişare mi?

Erkan bey, asıl sayın belediye başkanı benlik havasında hareket ediyor. Sayın ilçe başkanı yönetimi ve seçilmişlerle birlikte harket ediyor. Başarıda bu yüzden geliyor. Sayın belediye başkanı emeği olmadığı halde sağlık ocağının önünde , anadolu öğretmen lisesinin önünde fotoğraf çektirirken neden yorum yapmıyordun . İyi takip et ve dürüst ol
··· 18/06/2010 02:12, Emin KARA

» balıkcı barınağı

sayın başkan hayırlı olsun.bu başarı sade sizinmi öğrenmek istiyoruz.birde balıkcı barınaklarını yaparken barınak diye yapalım ağlem yeri yapacaksak yapmamıza gerek yok zaten yeterince ağlem yerleri var.düzenli her ağilenin gidip görmek istediği yer olursa hepimiz memnun oluruz.
··· 18/06/2010 04:36, ahmet

   Yorumları okurken çok üzüntü duydum özellikle Muhittin Tanrıöver gibi bir aydınımızın tebrikleri karşısında inanın çok üzüntü duydum.
   Haber başlığının ilk bakışta yorumları haklı kılan bir çağrışım yarattığını kabul ediyorum ancak yorum yapan bayların dikkatini biraz başka önceliklere çekebilmek için Görele'nin susuz ve yolsuz köyleri olduğu gerçeğini ifade etmek istiyorum.


   Böyle bir yönetim anlayışı nasıl olur?


   Örneğin;


   Çiftlik-İnanca Grup Su Projesi diye bir olay var ve nerdeyse onlarca yıldır bu projeye ait 10 köy susuzluğun pençesinde kıvranmaktadır.  

   Bütün çabalarımıza rağmen bu 10 köyün su ihtiyacının karşılanması için sadece proje çizilmesi için KÖYDES denilen ......bu köylere 60 bin lira ayrılmışken iktidar partisi İl ve İlçe Başkanları çok marifetmiş gibi balıkçı barınaklarına 2 milyon lira ödenek geldiğini büyük bir başarıymış gibi ortaya koymaktadırlar!


   Bu haberi okuyan gurbetçi hemşehrilerimiz oltaya takılan balık misali bu kötü yönetim anlayışına övgüler yağdırmaktadırlar.


   Ne gam!


   Gerçekte balık emekçilerinden oluşmayan balıkçı barınaklarına ayrılan bu ödenekler yorum sahiplerine hayırlı olsun.

   Daha çok muhalif geçinenlerin ikamet ettiği bu balıkçı barınakları yapılınca AKP bir taşla iki kuş vurmuş olacak!

   Afferim bu AKP'ye,afferim diyorum,

   Böyle başa böyle tarak!


   Çünkü köylerin susuz ve yolsuz oluşu sizi hiç ilgilendirmiyor anlaşılan!


                                         ALİ DURSUN www.gorelesol.com


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster