Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster


GÖRELE EMEKÇİLERİNE MERHABA


Açıklama: MERHABA
Kategori: Köşe Yazarları
Eklenme Tarihi: 28 Ocak 2010
Geçerli Tarih: 18 Mayıs 2024, 17:19
Site: Görele Sol Platformu
URL: http://www.gorelesol.com/yazar.asp?yaziID=10


Öyle oldu, böyle oldu ve www.gorelesol.com sayfasını Görele'nin ve emekçilerinin sorunlarını irdelemek ve dile getirmek üzere yayın hayatına kazandırdık.

Bizim yayın hayatımızın aykırı olacağını herkesin bilmesini istiyorum, varolan uyuşmuşluğa, uyutulmuşluğa, haksızlıklara, sömürüye, yolsuzluklara, çevre sorunlarına karşı anti-emperyalist, anti-faşist, anti-şövenist, anti-cins ayrımcı bir mücadele sürdürmeye çalışacağız.

Bu mücadele süresince aynı duygu ve düşünceleri paylaşan yöre insanlarımıza kapımız her zaman açık olacaktır ve bu uğurda herkesin bu sayfaya destek vermesini beklediğimi ilan ediyorum.

Yayın hayatımız kişisel değil toplumsal olacaktır.

Görele 1980 öncesi gibi değil, hepimiz bir yerlere savrulduk ve büyük bir yozlaşma içine sürüklendik. Emekçilerin gündemini gözardı eden suni gündemler peşinde sürükleniyoruz.

Sol ve sosyalist demokrasiyi içimizde hayata geçirebilmek için, emekçilere yapılan saldırılar için, ülkemizin ve Görele'nin Susuz ve yolsuz köyleri, ortalıkta çöpleri, işsiz kalmış gençleri, müziksiz ve tiyatrosuz günleriyle mücadele etmek üzere başka bir kulvar olan www.gorelesol.com sayfasından bütün emekçilere selam olsun.

 


Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat | Resimleri Göster