Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eynesil'li Genç Trafik Kurbanı Oldu
12 Ocak 2018, 16:10

Eynesil'li Genç Trafik Kurbanı Oldu

İzzet Kırlak (23) araç çarması sonucu kaldırıldığı Hastanede hayata gözlerini yumdu.

GENÇ İZZET HAYATA TUTUNAMADI

Eynesil ilçesi Boztepe Mahallesinde Derebaşı Mahallesinde ikamet eden Mustafa Kırlak'ın oğlu, Eynesil Esnaf Kefalet Kooparatifi Başkanı Hasan Kırlak ve rahmetli manav İzzet Kemal'in Torunu, Bedrettin, Temel, Selçuk ve Emrah Kırlak'ın yeğeni İzzet Kırlak (23) araç çarması sonucu kaldırıldığı Hastanede hayata gözlerini yumdu.

Edinilen bilgilere göre; Olay 11-01-2018 perşembe dün gece saat 21:30 sıralarında meydana geldi.İzzet Kırlak çarşıda arkadaşlarıyla kafede sohbet edip kahve içtinden sonra Derebaşı Mahallesinde evine giderken Basri Kara'nın ev bahçesinin kenarında yolda ilerlerken hızla gelen araç'ın çarpmasıyla ağır yaralandı.

Araç sürücüsü çarptıkdan sonra İzzet Kırlağı oracıkta bırakarak olay yerinden hızla kaçtı. Mahalle sakinlerinden olan vatandaşın otomobiliyle eve giderken hareketsiz olarak yatan Genç İzzet'i yol ortasında görmesi, ardından polisi ve sağlık ekiplerini aramasıyla olay yerine gelen ambulansla Görele Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada doktorların yaptığı ilk müdahaleden sonra ambulansa Giresun Devlet Hastanesine sevkedilirken durumunun daha da ağırlaşıp araçta kalbi durunca hemen tekrar hastaneye geri getirilen ve kalp masajı yapılan İzzet Kırlak yapılan tüm müdahalelere rağmen saat 23:00 sıralarında hayata gözlerini yumdu.

Görele Savcısının talimatıyla morga götürülen İzzet Kırlak, inceleme ve otopsilerin ardından toprağa verilecek.

Olay anından itibaren titizlikle çalışan Eynesil Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan kameraları inceleyerek çarpan aracın plakasına ve sürücüsüne ulaşmaya çalışıyor.

Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt ve Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu'da yaşanan çok üzücü olayın ardından Emniyet yetkililerden bilgiler aldı.

Futbolla da yakından ilgilenen İzzet Kırlak, askerden önce Süper Amatör Kümede mücadele eden Eynesil Belediyespor'da kalecilik yapıyordu. 2016 yılının mayıs ayında askerliği bitirip ilçeye geldikten sonra yeni sezonda (2017-2018) sevdiği kalecilik tutkusunu 1.ci Amatör Kümede mücadele eden Ören Belediyespor'da devam ediyordu.İlçede çeşitli iş yeri ve restaurantlarda garsonluk yapan Kırlak,en son Pide salonunda çalışıyordu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haber : Kaptan Yusuf

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1081 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss