Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan İmamoğlu Görele Ziyareti
06 Ağustos 2017, 04:42

Başkan İmamoğlu Görele Ziyareti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Görele Ziyareti

Başkan İmamoğlu Görele Ziyareti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Görele Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Görele ilçesini ziyaret etti.

İlçemizi ziyaret eden İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na CHP  Beylikdüzü İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, CHP Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Çoker ve partililer eşlik etti.

Görele Cumhuriyet İlçe Başkanlığı Lokalinde partililerle sohbet eden İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu CHP 24.Dönem Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, CHP  Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, CHP Görele İlçe Başkanı Osman Yılmazarslan, CHP Giresun İl Başkan Yardımcısı Fikri Bilge, CHP Giresun İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Kuğuoğlu, CHP Görele İlçe Başkan Yardımcısı Nazmi Turkut Odabaş, CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hasan Karagöz, CHP Belediye Meclis Üyeleri Selma Durukan Çalık, Ahmet Yaşar İmamoğlu, CHP Çavuşlu Belde Başkanı Gökhan Kıdık, CHP Görele Bilişim Sorumlusu Serdar Kara, yöneticiler ve partililer katıldı.

Kendisini ve ekibini Görele’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden CHP Görele İlçe Başkanı Osman Yılmazarslan” Kendisi ile İstanbul’da tedavi görmekteyken Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Yağlı Güreş yarışmalarında görüşüp ilçemize davet etmiştik. Bizleri kırmayıp geldiği için kendisine ve ekibine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim “dedi.

Burada Olmaktan Mutluyum…

Birçok devlet adamı, şair, ressam ve yazar yetiştiren bir ilçede olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu” Bugün burada olmaktan dolayı mutluyum. Bizleri Görele’de misafir eden Görele İlçe Başkanı Osman Yılmazarslan ve ekibine teşekkür ederim. Hasan Ali Yücel ve Can Yücel gibi bir çok ismi bağrından çıkaran ressamından, yazarına, eğitimcisine, devlet adamına kadar pek çok Türk aydınının yetiştiği bu topraklarda yeniden aydınlığı yakalamak için çalışıyoruz. Genci yaşlısı, kadını erkeği Giresun insanının güzel ev sahipliği enerjimizi yükseltiyor” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından CHP Görele İlçe Başkanı Osman Yılmazarslan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na günün anısına Kemençe hediye ederken, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Görele İlçe Başkanına çeşitli hediyeler verdi.

Kemençenin Ordinaryüsü ve yaşayan efsanesi Katip Şadi ile bir süre sohbet eden Başkan Ekrem İmamoğlu daha sonra akrabası olan Hasan Ali Yücel’in Daylı Köyü’nü ziyaret etti.

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 3213 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss