Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Görelespor'da iki adaylı kongre
21 Temmuz 2017, 17:01

Görelespor'da iki adaylı kongre

Görelespor Olağanüstü Kongreye Gidiyor

Görelespor Kongreye Gidiyor

Görelespor’da iki adaylı kongre

Görelespor 22 Temmuz 2017 tarihinde Cumartesi günü Olağanüstü Kongreye Gidiyor.

Görele Şehir Klübü yanında bulunan Muhtarlar Derneğinde sabah saat 09.30 da başlayacak olan olağanüstü kongrede çoğunluk sağlanırsa saat 10.00’da başlayacak.

Çoğunluk sağlanamazsa 1 hafta sonra aynı adreste katılanlar tarafından yenilenecek.

99 resmi üye ile Olağanüstü Kongreye giden Görelespor başkan adaylarından İ.Fuat Tavacı üyelere  çağrıda bulundu ve bütün üyelerin olağanüstü kongreye katılarak Görelespor’a sahip çıkmasını beklediklerini ilan etti.

Görelespor’un Bal liginde oynayabilmesi için TFF’ye ödenmesi gereken 20 bin lira Görelespor başkan adaylarından İ.Fuat Tavacı’nı  girişimleriyle ödenmiş ve Tavacı Görele kamuoyundan takdir kazanmıştı.

Görelespor başkan adaylarından İ.Fuat Tavacı yaptığı açıklamada, “Görelespor’da emeği geçen geçmiş yöneticilerin hepsine teşekkür ederiz, Görelespor için destek istiyoruz” dedi.

Bayram Yıldız “Başkanlığa Adayım”

Kınama ve Teşekkür,

Daha önce de tüzük değişikliği taslağını "servis ediyoruz " diyerek facebookta paylaşan zihniyet şimdi de TFF dekontunu servis etti. Ben ödedim diyerek böbürleniyorlar. Ceplerinden ilk defa para çıktı. Kimlere oy vereceğinizi görün diye kınıyorum. Bu parayı ; ödemediğiniz ve tarafımdan ödendiği için bugün seçime girebildiğiniz, aday olabildiğiniz aidat borçlarınıza sayıyorum. Teşekkür ederim .

Görelespor kulübümüzün 22 Temmuz`da yapılacak olan 16. olağanüstü genel kurulunda bir yıllık dönemimi tamamlamak üzere başkanlığa adaylığımı koyduğumu resmen duyuruyorum. Sayın Görelespor camiası; bu kongre neden yapılıyor? Her yıl bir kongre yapar olduk. Neden? Çünkü yüksek egolu insalar bir türlü rahat bırakmıyorlar. Bu kongre sürekli alanların kimden alacağını belirleme kongresidir. Biz Görelespor`da yeni bir sayfa, yeni bir dönem başlatmak istiyoruz. Bunu ifade ettiğimiz için kaos ortamı yaratılmıştır. Görelespor kimseye ipotekli olmadığı gibi verenlerin değiştiği ama alanların hep aynı kaldığı bir çiflik haline getirilmek istenmektedir . Cumartesi günü buna karar verilecektir. Bu sezonda gerekli bütçeyi ayıracağız. Ancak başkan ve yönetici adaylarına şunu hatırlatmak isterim. Hem iç denetim hem kamu denetiminden geçmiş hesaplarımız harcamalarımızı net olarak ortaya koymaktadır. Bu zorunlu bir kongredir. Normal süremiz tamamlanmamış olduğundan başkanlıktan ayrılmamız durumunda bu hesaplarımız konusunda gerekli adımları atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu bir şeffaf uyarıdır. Arkamızdan hesap yapanlar ikili oynayanlar gibi değil açıkça söylüyoruz. Kongremiz hayırlı olsun.

Bayram Yıldız Görelespor Başkanı

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 586 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss