Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Görelespor İntikam Alma Aracı Değildir
22 Haziran 2017, 15:13

Görelespor İntikam Alma Aracı Değildir

Görelespor Şu Anda Bir Borç Batağında

Görelespor Kimsenin İntikam Alma Aracı Değildir

Görelespor Başkanlığına getirilen İ.Fuat Tavacı gelişmeleri değerlendiren yazılı bir açıklama yaptı; "Görelespor Kimsenin İntikam Alma Aracı Değildir" dedi.

Görelespor,Tüm Görele’nin Takımıdır…

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Görelespor Yönetimi tarafından başkanlığa atanan İlhan Fuat Tavacı’dan son zamanlarda Görelespor’la ilgili haberler ve eleştiriler hakkında bir açıklama yaptı.

Öncelikle Görelespor kulüp başkanı Bayram Yıldız’a teşekkür eden İlhan Fuat Tavacı “ Son günlerde Görelespor hakkında kamuoyunda çıkan mevzular üzerine ve bizlere olan eleştiriler üzerine bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Biz ilk önce mevcut başkanımız Bayram Yıldız arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz, hakikaten özveriyle maddi manevi hizmetlerde bulundu. Fakat Görelespor’un gidişatı bizi içten içe derinden üzdü. Bizde yönetim kurulundaki 10 arkadaşımızla Görelespor’un bu kötü gidişatını ve kötü yönetilişini gördük ve müdahale etmek zorunda kaldık. Tüzüğümüzün ilgili maddesinde yer alan “yönetim başkanını seçer” ibaresinden hareket ederek başkanımızın kulübü kötü yönettiğinden dolayı biz görev değişikliği yaptık. Fakat karar defteri kulüp merkezinde olmadığı için karar defterine işleyemiyoruz. Bununla ilgili karar defterine kulüp merkezine bırakılması için gerekli uyarıları ve tebligatı yaptık. Buna rağmen karar defteri yine teslim edilmedi ve üstüne üstlük birde bunu kamufle etmek için denetleme kurulunu devreye sokarak karar defterini bizim tebligatla üç gün sonra karar defterine denetleme kurulu başkanı tek bir imzayla istiyor. Karar defteri dernek merkezinde olmadığını tutanak dahilinde kulüp başkanı Bayram Yıldız’ın imzası dahil dört imzayla tespit edilmiş durumdadır. Denetleme kurulu tek imzayla karar defterinde incelemek amaçlı istiyor işyerine burada enterasan tek imzayla da değil karar defterleri çift imzayla istenir ve dernek merkezinde denetlenir buda bir yanlıştır” dedi.

Görelespor Kimsenin İntikam Alma Aracı Değildir…

Biz Görelespor yönetimi olarak bu ve buna benzer olaylardan rahatsız olduğumuz için bu türlü kararlar almak zorunda kaldıklarını ifade eden İlhan Fuat Tavacı “ Bizim bu arkadaşlarımız yönetim dışında bizim çok arkadaşımızın yönetimden istifa ettirilerek eksik imzayla yerlerine yedekten arkadaşları aldılar, buda yanlış çünkü yönetim kurulu istifa etti gösterilen arkadaşların imzası düştüğünde 13 kişiye tekamül ediyor. Biz 8 kişiyiz bu arkadaşlar haricinde 5 kişide öbür tarafta kaldı 5 kişiyle bu istifaları gerçekleştirebiliyor. Bu denetleme kurulu yapmış hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor fakat tarihlere bakıldığında hep çelişkilerle dolu.

Futbolcularla İcralık Olduk…

Görelespor’un gittiği deplasman maçlarında otellere ücret ödenmediğini belirten Tavacı “Buralar da Görele’nin ve Görelespor’un adını küçük düşürecek hareketlerde bulundular.  Hiç birinin ücretini vermediler. Sezon başında Görele’li esnaflardan para toplanarak Antalya’ya kampa gidildi, ama otellere ücret verilmedi. Topçuları senetlerle avukattalar çocukları yolladılar senetler ödenmiyor icralık olundu” dedi.

Yani Görelespor Şu Anda Bir Borç Batağında…

Bunların amacı Görelespor’u yönetmek değil, Görelespor üzerinden başka hesaplar içersinde olduklarını söyleyen Tavacı “Görelespor 60 tane üyesi var. Görele’ye mal olmuş 60 yıllık bir takımın 60 tane üyesi var. Bu durum çok komik küçük olsun benim olsun istediğim gibi yöneteyim mevzusuyla hareket ediliyor. Mahkeme sürecine biz gerekli uyarıları yaptıktan sonra dernekler masasıyla da görüşerek Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk. Bulunmadan önce bu arkadaşları uyardık. Getirin evrakları bu iş mahkemelik olmasın özünde arkadaşız has bel kader bir geçmişliğimiz var, Görelespor’a hizmetlerimiz  var, bu hizmetler karşılığında da bu durumlara düşülmesin ama onlar başka hesaplar peşinde olduğu için Görelespor’u bırakmayı düşünmediler. Ayrıca Bayram başkanın yazdıkları ve söyledikleri kelimelerin kimin ağzından çıktığı kendini belli ediyor. Benim avcılığımdan bahsediyor. Mahkemeye benim  av resmimi sunmuş, bu Görelespor tarihi ile uyuşmuyor.Eğer delil arıyorsan söyleseydin bana ben sana aynı tarihte çekilmiş fotoğrafımı verirdim. Benim ava gitmem Görelespora yöneticilik olmama maçlarına gitmeme engel değil. Benim maçlara gelmediğimi söylüyorlar. Ben her maça geldim ama protokolde değil karşı tribünden izledim. Beni suçlarken bazı soruların sana da sorulacağını düşünmen lazım mesela, sosyal medyadan İlhan Fuat Tavacı Erzincan’da avda diyerek fotoğraf paylaşılmış ise bu ne avı acaba diyerek düşün. Ben senin anladığın avdan anlamam benim belden aşağı entrikalardan anlamam bu konuda sen uzmansın. Sana şunu söylemek istiyorum Görelespor Görele’nindir, bizim 10 arkadaşın iddiası alacağız üye sayısını yeniden düzenleyeceğiz üye olmak isteyen tüm Görele’lileri üye yaparak üye sayısını yükselteceğiz. Görelesporu en kısa zamanda genel kurula getirerek Görele’nin malı haline getireceğiz. Biz topçuları kandırıp getirmeyeceğiz kendi yöremizin topçuları ve hocaları var biz bu insanlarla çalışacağız. Görelespor Bayram başkanla olmayacağını biliyoruz, ama yakın çevrede yine Bayram başkanla devam edileceği gibi söyleniyor. Senin ekonomik sıkıntı içinde olduğunu biliyoruz, belki bu arkadaş şimdi bize gücenecek ama bir yıl sonra bize dua edecek. Görelespor’a bu zamana kadar verdiğin paradan bahsediyorsun daha çok para verme” dedi

Sözlerini şöyle noktalayan İlhan Fuat Tavacı “Görele Belediye Başkanına hep meydan okudun , Görelespor’u belediyeden uzaklaştırdın, başkana olmayacak ithamlarda bulundun. Hâlbuki senin sahip çıkmadığın U14 takımı Gümüşhane’ye giderken Belediye Başkanı tüm masrafları karşılayarak sahip çıktı. Yine Giresun’da 10-12 maçlarında yine sahipsiz kalan Görelespor’a yine Belediye Başkanımız görüşmemiz sonucunda gerekli yardımları yaptı. Belediye Başkanıyla görüştürme teklifimizi “benim kimseye ihtiyacım yok “diye geri çevirdin ve Görelespor’u ekonomik dar boğaza soktun. Görelespor’un durumu şuan hiç iyi değil patlamaya hazır bir bomba gibi. Eğer bir hukukçu bizim yaptığımızın yanlış olduğunu söylesin biz her türlü istifa edeceğiz ve destek vereceğiz dedik. Burada olan Bayram Yıldız’a olacak biz buna üzülüyoruz. Görelespor hepimizin hep birlikte sahip çıkacağız“dedi.

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 905 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss