Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VakıfBank'tan pancara faizsiz kredi
14 Kasım 2016, 19:44

VakıfBank'tan pancara faizsiz kredi

Çiftçiler,artık kredi tahsis ücreti ve alışveriş komisyonu ödemeyecek.

VakıfBank’tan pancar üreticilerine tarımsal alışverişe 6 ay faizsiz kredi

VakıfBank, Pankobirlik (Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği) ile imzaladığı protokol kapsamında TarımKart sahibi üreticilere satış mağazalarında 6 aya varan vadelerde faizsiz tarımsal girdi alışverişi yapma imkanı sunuyor. TarımKart sahibi çiftçiler, artık kredi tahsis ücreti ve alışveriş komisyonu ödemeyecek.

VakıfBank, Pankobirlik (Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği) ile imzaladığı protokol kapsamında TarımKart sahibi üreticilere satış mağazalarında 6 aya varan vadelerde faizsiz tarımsal girdi alışverişi yapma imkanı sunuyor. TarımKart sahibi çiftçiler, artık kredi tahsis ücreti ve alışveriş komisyonu ödemeyecek.

“Halden anlayan bankacılık” anlayışıyla tarım bankacılığı alanında özel çözümler sunan VakıfBank, çiftçilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bitkisel üretimden süt hayvancılığına, kümes hayvancılığından arıcılığa kadar üreticilere faaliyet türü bazında çözümler sunan, finansal danışmanlık hizmeti veren ve üreticilerin nakit akışına uygun geri ödeme planlarıyla ödeme kolaylığı sağlayan VakıfBank, son olarak Pankobirlik (Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği) ile protokol imzaladı. Protokol kapsamında Pankobirlik ortağı üreticiler VakıfBank TarımKart ile gübre, zirai ilaç, tohum, mazot gibi her türlü tarımsal girdiyi çok uygun şartlarda temin edebilecek.

Başvuru için ÇKS’ye gerek yok

VakıfBank ile yaklaşık 1.5 milyon çiftçi ortağı bulunan Pankobirlik arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde Türkiye genelindeki 31 pancar ekicileri kooperatifine bağlı 300’ü aşkın satış mağazasında TarımKart ile üreticilere birçok kolaylık sağlanıyor. Protokol, TarımKart sahibi Pankobirlik üyesi üreticilere, kooperatiflerden yapacakları tarımsal girdi alımında 6 aya varan vadelerde faizsiz kredi imkanı sunuyor. TarımKart, üreticilere vade farksız alışveriş imkanının yanı sıra yıllık kart ücreti muafiyeti başta olmak üzere birçok avantaj sağlıyor.

Kooperatif ortaklarına özel imkanlar sunan TarımKart sahibi olmak için üreticiler en yakın VakıfBank şubesine başvuruda bulunabiliyor. TarımKart sahibi olmak isteyen üreticilerden başvuruda sadece nüfus cüzdanı istenirken, ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi) belgesi talep edilmiyor.
TarımKart ile Bağ-Kur primleri, elektrik, telefon faturası gibi ödemeler de yapılabiliyor. Ek kart hizmeti ile tek limite bağlı çok sayıda kart da verilebilirken, ek kart hizmeti ile üretici kendisi üretime devam ederken alışveriş ve bankacılık işlemlerini ek kart sahibi eş, çocuk veya çalışan yapabiliyor.

“TarımKart çiftçilerimize bereket getirsin”

Tarım sektörünün ülkemizin geleceği açısından stratejik öneme sahip olduğunu vurgulayan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi, “Sektörün ihtiyaçlarına çözüm bulmak için durmadan çalışıyoruz. Ülkemizin en büyük kooperatiflerinden Pankobirlik ile üreticilerimiz lehine önemli bir iş birliği yaptık. Bu süreçte üreticilerimizin sorunlarını kendilerinden dinledik; uzun süren analizlerden sonra ihtiyaçlara cevap verecek bir kart geliştirdik. Hasat uyumlu, yılda bir ödeme imkanı sunan TarımKart ile nakit sıkışıklığı yaşayan üreticiler, asgari borcu ödeyip kalan borcunu bir sonraki yıla bırakabilecek. TarımKart’ın çiftçilerimize bereket getirmesini diliyoruz” diye konuştu.


Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1151 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Ekonomi-Çalışma Hayatı

Fındıkta Fiyat Oyunu

Fındıkta Fiyat Oyunu Taban fiyat 54 lira olarak açıklandı, 46 liradan alım yapılıyor.

Tüm-Bel-Sen'den Kadro Çağrısı

Tüm-Bel-Sen'den Kadro Çağrısı Tüm-Bel-Sen, kamuda çalışan sözleşmeli personele kadro verilmesini talep ediyor

Başvuru süresi 29 Ocak'a uzatıldı

Başvuru süresi 29 Ocak'a uzatıldı Memur emeklisine ikramiye için son gün 29 Ocak

Adalet Bakanlığı 3.611 Personel Alacak

Adalet Bakanlığı 3.611 Personel Alacak Adalet Bakanlığına 3.611 personel alımı yapılacaktır.

Bağ-Kur'luya erken emeklilik

Bağ-Kur'luya erken emeklilik Emekli olamayan Bağ-Kur'lulara iyi haber

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss