Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Görele'de
29 Eylül 2016, 03:46

Görele'de "Mobil Belediyecilik" Dönemi

Görele'de "Mobil Belediyecilik" Dönemi Başladı

Görele’de “Mobil Belediyecilik” Dönemi Başladı

GÖRELE BELEDİYESİ ‘MOBİL BELEDİYECİLİK’ UYGULAMASINA GEÇTİ!

Görele Belediyesi, mobil cihazlarla belediye hizmetlerine kolayca erişimi sağlayacak yeni bir uygulamayı hizmete sundu. Böylelikle Mobil uygulamayı kullanan vatandaşlar, cep telefonlarından belediye hizmetlerine artık kolayca ulaşabilecek.

Vatandaş memnuniyetinin en üst düzeyde olması için çalışan ve bu hizmet anlayışı ile hareket eden Görele Belediyesi Teknolojik alanda yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Belediye Teknolojik altyapısı ile kendi bünyesinde geliştirdiği Android uygulamalarını başlattı. Vatandaşlar belediyecilik hizmetlerini artık her an ceplerinde taşıyacakları gibi Mobil Uygulama ile Belediyemizin genel ve iletişim bilgilerine, güncel haberlerine ve etkinliklerine Android işletim sistemine sahip cep telefonları ile istedikleri her yerden rahatlıkla ulaşabilecek.

HER ŞEY VATANDAŞIN CEBİNDE

Vatandaşlarımız, Google Play Store’dan indirilecek uygulama ile Görele Belediye Haberlerini, Belediye Başkanı Tolga Erener’in bilgi ve biyografisini, kent rehberi ile günlük hava durumuna, fındık fiyatlarına, ilçemizi gösterir canlı yayın kameralarına, iletişim bilgilerine ulaşabilecekleri gibi, şirin ilçemiz Görele’nin tanıtım fragmanlarını da izleyebileceklerdir.

'ÇEK GÖNDER'

Ayrıca Beyaz Masa başlığı içerisinde bulunan 'Çek Gönder' uygulaması ile vatandaşlar kent içinde rastladıkları aksaklıkları cep telefonları ile fotoğrafladıktan sonra belediyeye gönderebilecekler. Sistem tarafından kayıt altına alınan başvuru ile aksaklığın giderilmesi için belediyenin ilgili birimi en kısa sürede harekete geçecek. Böylece fark edilemeyen aksaklıklar belediye tarafından daha kısa sürede giderilmiş olacak.

IOS VE IPHONE ÇOK YAKINDA

Şuanda Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında görüntülenen uygulamamız çok yakında IOS ve IPHONE uygulamalı cep telefonlarında da siz değerli halkımızın hizmetine sunulacaktır.

24 SAAT ULAŞMA İMKANI

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, mobil belediyecilik uygulaması ile belediye hizmetlerini vatandaşların ceplerine koyduklarını söyledi.

Mobil belediye uygulaması ile vatandaşların merak ettiklerine cepten anında ulaşabildiklerini belirten Başkan Erener, “Belediyemizin hizmetlerini vatandaşlarımız artık ceplerinde taşıyabilecek. Teknolojik altyapıyı kullanarak, mobil belediyecilik hizmetini hayata geçirdik. Amacımız bu uygulama ile vatandaşlarımıza 24 saat hizmet etmek, istek ve şikayetlerine anında ulaşabilmektir. Vatandaşlarımız bu uygulama ile Görele’yi cepten canlı izleyecekleri gibi belediyemiz haberlerine hava durumuna, fındık fiyatlarına ve belediyemiz iletişim bilgilerine ulaşabileceklerdir. Vatandaşlarımız ayrıca şirin ilçemiz Görele için hazırladığımız tanıtıcı görüntülere de ulaşabileceklerdir” dedi.

Görele Belediye

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 416 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss