Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yayla Yolunda Kurşunlandı
24 Eylül 2016, 03:19

Yayla Yolunda Kurşunlandı

Bayazıt Köyü çifte çeşme mevkiinde 40 metre aşağısında seyir halindeyken tek el ateş edildi.

YAYLA YOLUNDA KURŞUNLANDI

Eynesil ilçemiz gümüşçay mahallesinden ve ilçemiz esnaflarından E.Y. Ailesi 18-09-2016 pazar günü Sis Dağı Yaylasında hafta sonunu geçirdikten sonra üç otomobille Eynesil'le Görele sınırları içersinde bulunan yoldan saat 18.00'de dönerken Bayazıt Köyü çifte çeşme mevkiinde 40 metre aşağısında seyir halindeyken tek el ateş edildi.

Tabancanın kendilerine doğru atıldığını farkeden Aile İnişdibi mevkiğinde durarak burada kendilerini ve otomobillerini kontrol ettiler. Kendilerinde herhangi bir kurşun izinin olmadığını gören Aile bu sefer otomobillerini kontrol ettiler. Yapılan kontrolde en arkada gelen otomobil’in arka kapısında derin kurşun izine rastladılar. İnişdibinde bulunan vatandaşlara durumu anlatan Aile daha sonra Bayazıt muhtarı Mehmet Yayla’ya ulaştı. E.Y Ailesi daha sonra Muhtarla birlikte otomobillerine binerek Görele’ye gittiler. Jandarmaya yaşamış oldukları olayı anlatarak çok yönlü araştırma yapılamasını istediler. Şikayetleri alan jandarma Muhtar Mehmet Yayla (köy korucusu) ile birlikte aile fertlerinden 3 kişiyi olay yerine göndererek inceleme yapmasını ve olayı araştırmasını istedi. Yapılan incelemde olay anında çifte çeşmenin yanında bulunan minibüsde bulunan kişiler sorguya alındı. Görele jandarmaya gelen Görele’li oldukları belirtilen minibüste bulunan kişiler Silahı kendilerinin atmadığını ve nerden atıldığını görmediğini belirtmesinin ardından yapılan sorgulamadan sonra serbest bırakıldı. Jandarma kurşun isabet eden otomobilde yaptığı incelemede 99 mm mermiyi arka koltuğun demirine saplanmış olarak buldu ve Yerinden çıkardığı bu mermiyi baistik incelemeye gönderdi.

Aile bireylerinden ve otomobiline kurşun isabet eden H.Y, ”Sis Dağında evimiz var. Bu Yaylalar bizlere dedelerimizden emanet sürekli Trabzon sınırlarında bulunan ve yolu asvalt olan Şalpazarı yolunu kullanıp Yaylaya gidiyoruz. Görele sınırları içinde bulunan kendi yolumuzun % 70’i beton olunca buradan dönüş yapalım dedik. Böyle bir olayın başımıza geleceğini hiç aklımıza gelmemişti. Ailecek perişan olduk. Ailemiz ve Çocuklarımız çok korktu. Yetkililerin bu yollarda önlem almasını ve olayın failinin bulunmasını istiyoruz. Jandarmanın olay yerine Muhtar Yayla ve bizi göndermesinede bir anlam vermiş değilim. Benim bildiğim olay yerine Jandarma’da gelir diyerek ifadelerde bulundu.

Jandarmanın olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

2014 YILINDA AYNI OLAY YAŞANMIŞ

2014 yılında aynı yerde yine sürücüsü Eynesil’li olan bir Kartal marka otomobil’e silahla ateş edilmiş ancak kurşunlar yine arka kapıya isabet etmiş ve olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmamıştı.

 

www.eynesılhaber.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 537 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss