Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Görele'de Prestij Cadde Açılışı Yapıldı
25 Ağustos 2016, 22:55

Görele'de Prestij Cadde Açılışı Yapıldı

Salih Sinirlioğlu Prestij Caddesi açılış törenine katılım oldukça yüksek oldu.

Görele’de Prestij Cadde Açılışı Yapıldı

Giresun Valisi Hasan Karahan, Görele'de yapımı tamamlanan Salih Sinirlioğlu Caddesinin açılış törenine katıldı.

Görele ilçesi Cumhuriyet Meydanında Belediyesi 23 Ağustos Salı günü saat 15.00’de düzenlenen Esenyurt Belediyesi ile Görele Yaşasın Kardeş Şehir Salih Sinirlioğlu Prestij Caddesi açılış törenine katılım oldukça yüksek oldu. 

Görele Belediyesi ile Esenyurt Belediyesi arasında imzalanan kardeş şehir protokolünün ardından 2015 yılı Aralık ayında yapımına başlanan 430 metre uzunluğundaki Salih Sinirlioğlu Caddesi ve bağlantı yollarıyla birlikte 13 bin metrekare alan üzerine yapılan yenileme ve modernizasyon projesinin toplam maliyeti 1 milyon 572 bin liraya mal oldu.

Caddenin çok kısa bir zamanda tamamlandığını belirten Vali Karahan, İstanbul gibi gurbetteki hemşerilerimizin desteğinin önemine işaret ederek “İstanbul’daki Giresunlu hemşerilerimiz önceden memleketlerine geldiğinde sadece şikâyetlerini, eksikliklerini belirtiyorlardı. Ama şimdi ise sadece şikâyetleri yerine eksikliklerin çözümü için dış desteğe ihtiyaç olduğunu görerek ellerini taşın altına koymaya, illerine yardım etmeye başladılar. Bugün bunun en güzel örneğini Görele’de görüyoruz. Esenyurt Belediye Başkanımız, hemşerimiz olan Belediye Başkan yardımcımız imkanlarını bizim için seferber etti. Kendilerine bütün Göreliler, Giresunlular adına teşekkür ediyorum. Giresun gelişiyor ve büyüyor. Daha güzel günler göreceğiz inşallah. 15 Temmuz’da 1915’deki Çanakkale ruhunu kaybetmediğimizi tüm dünyaya gösterdik. Biz yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Esenyurt ve Görele Belediyelerinin ortak çalışmasıyla caddenin yenilenerek güzel bir hizmete imza atıldığını belirten İlimiz Milletvekili Cemal Öztürk de “Millete hizmet eden milletin efendisidir. Bizler Milletvekili arkadaşlarımızla Mecliste, Yerelde de Belediye başkanlarımız millete hizmet etmek için çalışıyoruz. Bugün bu hizmetlerin güzel bir örneğini burada görüyoruz. Harika bir cadde oldu. Emeği geçenlere başta Belediye Başkanlarımız olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Görele Belediye Başkanı Av.Tolga Erener, Salih Sinirlioğlu Caddesinin bağlantı yolları tamamen yenilenmiş ve modernize edilmiş yüzüyle Görele ilçesinin simgesi olacağını belirterek, yatırım finansmanının tamamını karşılayan Görele Belediyesi ile kardeş belediye olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Göreleli hemşerimiz Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada’ya teşekkür etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ada’nın kısa protokol konuşmalarının ardından caddenin açılışı; Vali Karahan, Milletvekili Öztürk ve beraberindekiler tarafından hayırlı olsun dilekleriyle yapıldı.

Açılışa; Vali Hasan Karahan,milletvekili Cemal Öztürk, Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bazı belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Giresun Valiliği

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 430 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss