Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Görele'de 10 Fetocu Öğretmen Açığa Alındı
22 Temmuz 2016, 20:27

Görele'de 10 Fetocu Öğretmen Açığa Alındı

Giresun genelinde Fetoco olduğu iddiasıyla toplamda 60 öğretmenin açığa alındığı belirtiliyor.

Görele’de 10 tane Fetocu Öğretmen açığa alındı.

MEB Twitter sayfasından yaptığı açıklamada,FTÖ,PYD bağlantılı 15.200 kamu görevlisi açığa alınmıştır,deniliyor.

Görele okullarında görev yapmakta olan,Fetullah Gülen cemaatine ait olduğu belirtilen Aktif Eğitimciler Sendikası üyesi 10 tane Fetocu olduğu iddia edilen Öğretmen açığa alındı.

GİRESUN GENELİNDE 60 FETOCU ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINDI.

AKP Hükümeti tarafından çıkarılan OHAL doğrultusunda Giresun ve ilçelerindeki MEB Müdürlüklerine gönderilen genelgeler doğrultusunda Giresun genelinde Fetoco olduğu iddiasıyla toplamda 60 öğretmenin açığa alındığı belirtiliyor.

Adliye ve Emniyet bünyesinde sürdürülen (Tutuklama,gözaltı)temizlik harekatından sonra şimdi de MEB bünyesinde Fetocu olduğu iddia edilen öğretmenler açığa alınıyor.

GÖRELE ANADOLU LİSESİ TEMİZ ÇIKTI

Görele Anadolu Lisesi yetkilileriyle yaptığımız görüşmede,lisenin temiz çıktığını ve lise bünyesinde görev yapan öğretmenlerden açığa alınan bulunmadığı belirtiliyor.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

MEBBİS giriş 2016 açığa alınan öğretmenlerin isimleri nasıl öğrenilir?

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında paralel yapıya ait devlet kurumlarında başlatılan operasyonlar sonrasında MEB tarafından açığa alınan Öğretmenlerin durumları ile ilgili bilgi sahibi olmalarını sağlayan MEBBİS giriş nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı'nca, merkez ve taşra teşkilatında görev yapan FETÖ ile irtibatlı kamu personeline yönelik çalışma kapsamında, açığa alınan kamu personeli sayısının 21 bin 738'e ulaştığı bildirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca, merkez ve taşra teşkilatında görev yapan FETÖ ile irtibatlı kamu personeline yönelik çalışma kapsamında, açığa alınan kamu personeli sayısının 21 bin 738'e ulaştığı bildirildi. MEBBİS giriş 2016 ile açığa alınan öğretmenlerin isimleri nasıl öğrenilir? Sorusunun cevabı ise açığa alınmadığınızdan emin olmak için bunu Milli Eğitim Bakanlığının uygulaması Mebbis’ten öğrenebilirsiniz. Açığa alınıp alınmadığınızı öğremek için  Mebbis e giriş yaparak ”Kişisel Bilgiler” bölümünde görevde yazıyorsa sorun yoktur. Eğer Mebbis’e girebiliyor ve herhangi bir değişiklik görmüyorsanız açığa alınmamışsınızdır.

MEB AÇIĞA ALINAN ÖĞRETMEN SAYISI 21 BİN 738'E ULAŞTI

Milli Eğitim Bakanlığı'nca, merkez ve taşra teşkilatında görev yapan FETÖ ile irtibatlı kamu personeline yönelik çalışma kapsamında, açığa alınan kamu personeli sayısının 21 bin 738'e ulaştığı bildirildi. Özel öğretim kurumlarındaki 21 bin personelin çalışma ruhsatlarının iptal edilmesine ilişkin süreç de tamamlandı.Aktif Eğitim Sendikası'nın genel merkez ve taşra teşkilatındaki binin üzerindeki yöneticisi de bakanlık ya da valilikler tarafından açığa alındı.

MEBBİS GİRİŞ NASIL YAPILIR?

MEBBİS, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim ve öğretimde kaliteyi amaçlayan projelerden birisi olan projesiyle öğretmenlerin de kurumsal işlmelerinde onlara büyük kolaylık sağlıyor. MEBBİS sistemine giriş yapmak isteyen öğretmenler https://mebbis.meb.gov.tr/ internet adresine giriş yaparak karşılaştıkları ekran üzerinde kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodunu girerek işlemlerini yapabilirler.

MEBBİS ÖĞRENCİ VE VELİ GİRİŞ SAYFASI

Meb e okul mebbis iks veli ve öğrenci giriş sayfası,Son günlerde okullara uygulanan İlköğretim Kurumları Standardı anketleri velilerin kurum standartları konusunda görüşlerinizi alabilmek için yapılan bir anket çalışmasıdır. Aşağıda resmi görünen giriş ekranına ulaşıp istenen bilgiler yardımı ile sisteme girmeniz gerekmektedir.

Sisteme giriş yaptıktan sonra ekrana gelen cevap seçeneklerinden sizlere en uygun olanı işaretleyip sayfa sonlarında kaydet butonu ile cevaplarınızı kaydetmeniz gerekmektedir.

MEBBİS ŞİFREMİ UNUTTUM,NE YAPMALIYIM?

MEBBİS şifresini unutan kkullanıcıların ‘https://mebbis.meb.gov.tr/sifrehatirlat.aspx’ web sitesine giderek istenen bilgileri girmesi gerekmektedir. MEBBİS şifre sıfırlama için istenen bilgiler ise şunlardır; Güvenlik Kodu, Kullanıcı Adı, Cep Telefonu, T.C. Kimlik No, Doğum Tarihi, Cilt No, Anne Kızlık Soyadı, Yakın T.C. No.

İstenen bilgilerin girilmesinin ardından kullanıcılar yeni bir şifre belirleyebilir ve sisteme giriş yapabilirler.

MEBBİS NEDİR?

MEBBİS, MEB Bilgi işlem Grup Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet vermektedir. Mebsis’in sunduğu başlıca hizmetler e okul, e–okul veli bilgilendirme sistemi, e-personel, e- taşınır, e- akademi en bilinen uygulamalardandır. Bunların yanı sıra personelin kullanımına sunulmuş olan, daha pek çok uygulamalara da sistemin içinde yer almaktadır.

MEBBİS öğrenci giriş sayfası, İKS sistemine yanlızca İlk Öğretim Okullarında önceden kura ile belirlenmiş ve seçilmiş olan örnek teşkil eden veli ve öğrenci grupları giriş sağlayabilmektedirler.

AÇIĞA ALINMA NEDİR?

Açığa aınma devlet memurları kanunu'nun 137-145. açığa alınma şöyle tanımlanıyor, görevi başında kalmasında sakınca görülecek "devlet memurları" hakkında alınan ihtiyati bir tedbirdir. kamuoyunda açığa alınma ya da el çektirme olarak bilinmesine karşın mevzuatta böyle tarif edilmemiştir. yine kamuoyunda yanlış bilinen yaygın bir konuda açığa alınan memurun memuriyet hayatı biter şekinde yorumlanmasıdır. Fakat açığa alınan bir memur işten atılarak memuriyet hayatı biter diye bir durum söz konusu değildir.

Akşam

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 3610 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Sol Parti; Eşit, Parasız ve Laik Eğitim İstedi

Sol Parti; Eşit, Parasız ve Laik Eğitim İstedi Sol Parti Giresun İl Yönetim Kurulu yaptığı açıklama ile eğitimde eşit, parasız ve laiklik sözü verdi.

Sınav Merkezli Eğitime Son

Sınav Merkezli Eğitime Son Eğitimin niteliğini olumsuz etkileyen SINAV SİSTEMİNİN öncelikle sorgulanması gerekir.

Okullar ne zaman açılacak?

Okullar ne zaman açılacak? okulların başlama tarihini kesin olarak bildirdi

17 Nisan Okulların Tatil

17 Nisan Okulların Tatil Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın yaptığı açıklamayla son buldu

Diploması sahte çıktı

Diploması sahte çıktı R.G.S.'nin, 19 yıl sahte diplomayla öğretmenlik yaptığı ortaya çıktı.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss