Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Karahan'dan Yaralıya Ziyaret
03 Mayıs 2016, 02:58

Vali Karahan'dan Yaralıya Ziyaret

Vali Karahan,ameliyata alınan yaralının durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Karahan’dan Yaralıya Ziyaret 

Giresun Valisi Hasan Karahan dün sabah Doğankent ilçesinde teröristlerin ateş açması sonucu yaralanan ve Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde ameliyata alınan yaralının durumu hakkında bilgi aldı. 

Doğankent ilçesi Yaşmaklı Barajında HES işçisi olarak çalışan ve bir arıza kontrolü için gittiği yerde terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanan vatandaşı hastanede ziyaret eden Vali Karahan,

”Terör örgütü elemanlarının HES’e bomba düzeneği yerleştirme çalışmaları sırasında arıza ekibinin tesadüfen ya da arızaya takip amacıyla oraya gitmesi sonucunda bu karşılaşma meydana geliyor ve bizim teknik ekip bomba olduğunu fark edip geri ayrılırken HES’in olduğu baraj bölgesinde teröristler fark ediyor ve ateş ediyorlar. Maalesef bir arkadaşımız yaralı ve şu an hastanemizde ameliyat edildi. Sağlık durumu ciddiyetini korumakla beraber iyi. Ameliyat başarılı geçti. İnşallah toparlayacak en kısa zamanda.  Bölgemizde Doğankent, Güce, Gümüşhane Kürtün tarafında böyle bir hareketlilik olduğunu biliyorduk.  Ekiplerimiz de teyakkuzda. Takip ve operasyonlar hemen başlatıldı. İzleme faaliyetlerimiz devam ediyor. Onların amaçları güvenlik güçlerimizle sıcak temas değil, böyle ses getirici kolay eylemlere giriyorlar. Her türlü imkan ve teknik ekipmanı kullanmak suretiyle izleme ve takip faaliyetlerimiz devam ediyor.” dedi.

Yaralının yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal ve Başhekim Tuncer Öztürk’ten yaralının son durumu hakkında bilgi alan Vali Karahan sürecin yakından takip edildiğini ifade etti.

Giresun Valiliği

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 435 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss