Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bektaşoğlu; AKP'nin Giresun'a vaatlerinin takipçisiyiz
16 Kasım 2015, 01:19

Bektaşoğlu; AKP'nin Giresun'a vaatlerinin takipçisiyiz

Bektaşoğlu,görev önceliğim,Giresun’un devlet hizmetlerinden daha çok pay almasını sağlamak olacaktır

BEKTAŞOĞLU:“AKP’NİN GİRESUN’A VAATLERİNİN TAKİPÇİSİYİZ”

Bu hafta içinde seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından mazbatasını alacak olan CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Tirebolu, Espiye, Doğankent ilçe teşkilatlarında seçim değerlendirme toplantılarına katıldı.

Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, “Görev önceliğim, Giresun’un devlet hizmetlerinden daha çok pay almasını sağlamak,ilimizin çözüm bekleyen sorunlarını TBMM’ye taşımak olacaktır” dedi.

Seçilen milletvekillerine de çağrıda bulunan Bektaşoğlu, her zaman uzlaşıcı, yapıcı bir tutum sergileyeceğini belirterek “birbirimizle değil, Giresun için mücadele etmeliyiz. Olgunluk ve erdemlik göstererek geçmiş dönemlerden bir farklılık sergileyelim. Söz konusu Giresun ve Giresun’a hizmet olduğunda siyasi özelliklerimizi bir tarafa bırakarak davranalım. AKP nasıl olsa bize seçmen hizmet yapmasa da oy veriyor egosundan kurtulmalı ” ifadesinde bulundu.

“DEMOKRASİMİSİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

147 gün sonra ikinci kez yapılan seçimlerde yeniden milletvekili seçildiğini 25 ve 26. dönem  milletvekili olarak TBMM’de görev yapacağını hatırlatan Bülent Bektaşoğlu, şunları söyledi: “Her türlü olumsuzluğa rağmen halkımız bize, Türk siyasi tarihinde bir ilki yaşatarak bu kadar sürede yapılan seçimlerde iki dönem milletvekili unvanı taşıma onuru verdi. Onları ana muhalefet partisi milletvekili olarak en iyi biçimde temsil edeceğim. Sadece CHP’ye oy veren değil bütün Giresunluların milletvekiliyim. Giresun’un hak ve menfaatlerini gözeten bir tutum içinde olacağım. Önümüzdeki hafta yemin töreninden sonra ilimizin, bölgemizin çözüm bekleyen sorunlarını sık sık gündeme taşıyacağım.

AKP’nin ve onun milletvekillerinin halkımıza vaatlerinin takipçisi olacağım.

Tirebolu’ya demiryolu, Güney Çevre Yolu, Giresun Limanı’nın işlevselleşmesi, Eğribel’den sadece tünelle değil, yüksek standartlı yollarla Karadeniz’in Anadolu’ya ve Akdeniz’e bağlanması, işsizlik ve göçle mücadele, üniversite, turizm yoluyla ekonomik-sosyal kalkınma ve gelişme hep gündemimde olacak”.

Bektaşoğlu, “CHP gurubuyla birlikte TBMM’de, iktidarın vatanımızın, halkımızın aleyhine olan bütün uygulamalarına karşı çıkacağız. Tek parti iktidarının cuntalaşmasına izin vermeyeceğiz. Demokrasimize, cumhuriyetimize, insan hak özgürlüklerine, hukukun üstünlüğüne sahip çıkacağız  ” ifadesini kullandı.

CHP Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, partisinin il-ilçe örgütleri ve STK’lar, oda, borsa ve sendikalarla, muhtarlarla, kurum ve kuruluşlarla sürekli ilişki içinde olacağını ve birlikte ortak çalışmalar yapacaklarını söyledi.

chpbulentbektasoglu@gmail.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 558 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss