Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çanakçı'da kocası tarafından keserle öldüresiye dövüldü
04 Eylül 2015, 23:35

Çanakçı'da kocası tarafından keserle öldüresiye dövüldü

Bu habere aklımızdan geçen başlığı atamıyoruz

Çanakçı’da kocası tarafından keserle öldüresiye dövüldü

Bu habere aklımızdan geçen başlığı atamıyoruz.

26 yaşındaki Yeter Şengün,kendisini keser ve çekiçle döven eşi 35 yaşındaki Bahtiyar Şengün’den kurtulabilmek için evin balkonundan atlayarak kaçmak istedi.

Giresun’un Çanakçı İlçesi'nde yaşayan 26 yaşındaki Yeter Şengün, kendisini keser ve çekiçle döven eşi 35 yaşındaki Bahtiyar Şengün’den kurtulabilmek için evin balkonundan atlayarak kaçmak istedi.

Ancak düşme sonucu dişleri kırılan ve vücudunda kırık ve yaralar oluşan genç kadını düştüğü yerden kaldıran Bahtiyar Şengün tekrar eve getirip dövmeye devam etti. Komşuların haber vermesi üzerine eve gelen kayınpederinin kurtardığı kadın hastanede tedavi altına alındı. Kaçan Bahtiyşar Şengün ise aranıyor.

Yaklaşık 7 yıl önce evlenen Bahtiyar ve Yeter Şengün arasında bir süre önce başlayan anlaşmazlık her geçen gün artarak devam etti. Eşine sürekli şiddet uyguladığı iddia edilen Bahtiyar Şengün, önceki akşam da 2 çocuğunun yanında eşini dövmeye başladı. Çekiç ve keser darbelerine maruz kalan Yeter Şengün, birinci kattaki evin balkonundan atlayarak kaçmak istedi. Düşme sırasında dişleri kırılan ve vücudunda yaralar ve kırıklar oluşan talihsiz kadını alıp tekrar eve götüren Bahtiyar Şengün, dövmeye devam etti. Çığlıkları duyan komşuların haber vermesi üzerine eve gelen kayınpederinin kurtardığı kadın, bir araçla Bakımlı köyündeki baba evine götürülerek bırakıldı.

Kızlarını görünce şok yaşadıklarını ve hemen hastaneye götürdüklerini kaydeden baba İbrahim Karaal ise tepkisini "Aile içinde sıkıntılar, sorunlar yaşanabilir ama insan böyle vahşice dövülmez, sonra da terk edilmez" diyerek gösterdi, Bahtiyar Şengün'den şikayetçi olduklarını söyledi.

Kızının çekiç ve keserle dövüldüğünü, dişlerinin kırıldığını, vücudunda kırıklar ve yaralar oluştuğunu anlatan İbrahim Karaal, "Keserle, çekiçle, odunla kadın dövüyorlar. Sonra da kayınpederi, kocasının dövdüğü kızımı 10 kilometre uzaktaki köye, yani bana getirip teslim ediyor. Yolda ölseydi ne olacaktı? Kanlar içindeydi. Kızımı bu halde görünce şok geçirdik. Eşi psikopat. İnsan böyle ölümcül dövülmez" dedi. Karaal, iki çocuğu olan kızının tehdit edilmesi nedeniyle konuşmadığını belirterek, kocasından şikayetçi olduklarını söyledi.

Anne Ümmühan Karaal ise, "Kızımın vücudu mosmor. Omurilikte çatlak var. Vücudunun her yerinde yara var. Şoka girdik. Başka bir şey düşünemiyoruz" diye konuştu.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com - ODATV

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1621 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss