Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP'de seçim takvimi başlıyor
03 Temmuz 2015, 03:03

CHP'de seçim takvimi başlıyor

CHP'de genel seçimlerinden ardından kongre ve kurultay süreci de başladı

CHP’de seçim takvimi başlıyor

CHP'de seçim takvimi belli oldu.

CHP’de genel seçimlerinden ardından kongre ve kurultay süreci de başladı.

İlçe kongreleri 28 Eylül-25 Ekim,İl Kongreleri 11 Kasım-29 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Genel seçim nedeniyle bir yıl süreyle ertelenen CHP kongre süreci yeniden başladı. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin tarafından Haziran ayı içinde başlatılacağı duyurulan kongre sürecinin nasıl işleyeceğine ilişkin takvim de açıklandı. CHP genel merkezi tarafından İl ve İlçe Başkanlıklarına gönderilen takvime göre süreç, 20 Haziran tarihinde üye listelerinin hazırlanmaya başlanması başladı. Takvime göre 28 Temmuz'da üye listeleri askıya çıkacak. 28 Eylül'de ilçe kongreleri başlayacak ve 25 Ekim'e kadar tamamlanacak. 11 Kasım'da başlayacak il kongreleri de 29 Kasım'a kadar bitirilecek.

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter kongre takviminin belirlenmesi üzerine yaptığı değerlendirmede, "Parti örgütümüz genel seçimlerin ardından açıklanacak kongre sürecini heyecanla bekliyordu. Genel merkezimiz takvimi açıkladı ve artık tarihler belli. Bizler İzmir'de genel seçimler boyunca tüm örgütümüzle birlik beraberlik içinde, çok uyumlu bir çalışmaya imza attık. Biliyorum ki, kongre sürecinde da partimizdeki bu dayanışma artarak devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partisi demokrasiyi ülkeye getiren parti olarak, demokrasinin en güzel kazanımlarından olan demokratik seçimlerden çok daha güçlü, yenilenmiş ve birliğini pekiştirmiş bir şekilde çıkacaktır. Takvim çok yeni açıklandı, elbette yönetim kurulumuzu, ilçe başkanlarımızı toplayarak tarihler konusunu ve süreci değerlendireceğiz" dedi.

CHP Kurultay tarihinin ise il kongrelerinin tamamlanmasının ardından CHP Genel merkezi tarafından açıklanacağı bildirildi.

chp.org.tr

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 386 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Haber

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun Fakıbaba, köyüne geri dönen çiftçi ailelere 300 damızlık koyun ile maaş verileceğini açıkladı

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor Uymayanlar hakkında 25 bin TL'den 1 milyon TL'ye kadar idari para cezası uygulanacak.

Seçime Girecek Partiler Açıklandı

Seçime Girecek Partiler Açıklandı İyi Parti listede yok

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar?

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar? Kış lastiği uygulaması 1 Aralık-1 Nisan arasında uygulanacak.

Sarma sigara satana da bulundurana da hapis cezası

Sarma sigara satana da bulundurana da hapis cezası Sarma sigara satana, bulundurana ve nakledene 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss