Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Oy yoksa,Yol'da yok!
29 Haziran 2015, 15:25

Oy yoksa,Yol'da yok!

Ak Parti'ye mahallede az oy çıktığı için yol yapımı durduruldu

Oy yoksa,Yol'da yok!

Ak Parti'ye mahallede az oy çıktığı için yol yapımı durduruldu.

Ordu'nun Gürgentepe İlçesi'ne bağlı Gülbelen Mahalle muhtarı Şenel Ohtamış,Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 7 Haziran seçimlerinden önce mahalleye yol yapımı için çakıl getirdiğini, seçimlerden sonra Ak Parti'ye mahallede az oy çıktığı için çakılın kamyonlara doldurularak başka mahallelere götürüldüğünü iddia etti.

Ordu'nun Gürgentepe İlçesi'ne bağlı Gülbelen Mahalle muhtarı Şenel Ohtamış Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin mahallede yol yapımı için daha önceden dökülen çakılın kamyonlarla götürülmesine tepki gösterdi. 55 haneli, 350 nüfuslu, 175 seçmeni olan Gülbelen Mahallesi'nde 7 Haziran milletvekili genel seçimlerinde CHP'ye 136, Ak Parti'ye 7 oy çıktı. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçedeki mahallelerde yol yapımında kullanılmak üzere bir alana dökülen çakıl kamyonlara doldurularak kaldırıldı.

SEÇİM ÖNCESİ YOL YAPIMI İÇİN ÇAKIL GETİRİLDİ

Çakılın seçimden önce mahalleye yol yapımı için getirildiğini, seçimlerde Ak Parti'ye yüksek oranda oy çıkmadığı için çakılın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından iş makineleriyle kamyonlara doldurularak başka mahallelere götürüldüğünü iddia eden muhtar Şenel Ohtamış, çalışmalarla ilgili birde video çekerek sosyal medyada paylaştı. Ohtamış, "Bize seçim öncesinde mayıs ayı sonunda mahallemize çakıl geleceği söylendi. Bu aşamada seçim öncesi 2 bin 700 metre küp çakıl geldi. Üstüne 500 metre küp daha çakıl beklerken seçim sonrası asfaltlanmak için söz verilmiş çakıl geri kalkmaya başladı. Bunu vermemek istedik. Çakılı kaldırma çalışmaları devam ediyor. Bize teslim edilen çakılı geri almaya başladılar halen alıyorlar, istedikleri oy çıkmadı" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Enver Yılmaz ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "İlçe belediyesi yapıyor bizimle bir alakası yok. O köyde çakıl alma yok. Stok yapılan yerden toplama merkezinden çakılı ilgili mahallelere dağıtıyorlar" diye konuştu.

toplumgazetesi

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 593 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss