Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TFF Denetimi Görele'de
25 Haziran 2015, 19:27

TFF Denetimi Görele'de

TFF Denetim başkan ve üyeliği Görele'de

TFF Denetimi Görele’de

THY Yönetim kurulu başkanı Görele’li hemşerimiz Mehmet İlker Aycı Denetim kurulu başkanlığına,Çanakçı’lı hemşerimiz Cemal Öztürk,TFF Denetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi.

THY Yönetim kurulu başkanı Görele’li hemşerimiz Mehmet İlker Aycı Ankara'da yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda,TFF Denetim Kurulu Başkanlığına ve Çanakçı’lı hemşerimiz Cemal Öztürk,Ankara'da yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda,TFF Denetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi.

Cemal Öztürk duygularını şöyle ifade etti;

“Bugün,Ankara'da yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda,TFF Denetim Kurulu Üyeliği'ne seçilmiş bulunuyorum. Bana bu görevi layık gören başta delegelerimiz olmak üzere tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Ülkemize, milletimize, futbol kulüplerimize ve tüm spor camiamıza hayırlı,uğurlu olsun.Allah mahçup etmesin”dedi.

THY Yönetim kurulu başkanı Görele’li hemşerimiz Mehmet İlker Aycı Çanakçı’lı hemşerimiz Cemal Öztürk’ü tebrik eder,başarılar dileriz.

Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Genel Kurulu Yapıldı

Ankara Marriott Oteli'nde yapılan genel kurulda, toplantı çoğunluğunun tutanakla tespitinin ardından Genel Kurul Başkanlık Divanı oluşturuldu. Divan Başkanlığı'na Mehmet Baykan, yardımcılığına Mesut Hoşcan, Divan üyeliğine ise Hüseyin Eryüksel ve Çağatay Kalkancı seçildi.

Genel Kurul gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçiminde, Yıldırım Demirören’in listesi kullanılan 219 oyun 214'ünü aldı. Böylece Yıldırım Demirören 2. kez Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına seçildi.

Genel Kurul sonucunda yönetim ve denetim şu şekilde oluştu

Yönetim Kurulu

Başkan: Yıldırım Demirören

Üyeler: Servet Yardımcı, Nihat Özdemir,Ali Dürüst,Hüsnü Güreli,Cengiz Zülfikaroğlu, Alaatttin Aykaç, Mustafa Çağlar,İbrahim Usta, Ali Düşmez, Kaan Terzioğlu, Arif Koşar, Yaşar Aşçıoğlu, Erhan Kamışlı, Ahmet Gökçek

Yedek Üyeler: Ziya Erbaş, Mete Düren, Zafer Tırpançeker, Selahattin Aydoğdu, Serhat Soysal, Ali Özdoğan, Atilla Bingöl, Erdoğan Tekgöz, Mustafa Küçükmeral, Cevat Ay, Ömer Sarılar,Saliha Kübra Kabaali, Bayram Yüksel, Fuat Guguloğlu

Denetleme Kurulu

Başkan: Mehmet İlker Aycı

Üyeler: Cemal Öztürk, Murat Tanrıverdi, Abdulcahit Şahin,Veysel Ekmen

Yedek Üyeler: Mehmet Kuğu,Ahmet Hilmi Yücesoy,Ömer Bekir Güder,Mehmet Selim Bilmen

Mehmet İlker Aycı Kimdir?

İlker Aycı 1971 yılında Görele’de doğdu. Bilkent Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi eğitimi aldı. İngiltere’de Leeds Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi bölümünde araştırmalarda bulundu.

Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler’de master yaptı. İngilizce ve Rusça biliyor. Universal Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü, Asal Dış Ticaret Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 1996-1999 yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan danışmanı olarak görev yaptı. Kurtsan İlaç Sanayi Ortadoğu ve Orta Asya Bölge Temsilciliği, Başak Sigorta Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2001-2004 AK Parti İstanbul örgütü kurucu üyesi ve il yönetim kurulu üyesi. AK Parti İstanbul il başkan yardımcısı 2004 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümeni olarak seçildi. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi.

İlker Aycı son olarak da 2014 yılında THY Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

Cemal Öztürk Kimdir?

29 Ocak 1958 Görele doğumlu.İlkokulu Görele'de ortaokulu Giresun'da,liseyi Trabzon'da, Üniversiteyi Ankara'da AİTİA İşletme Fakültesinde okudu.Yüksek öğrenimi esnasında Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nda çalıştı.Askerlik görevini II. Ordu Komutanlığı Karargahında Levazım Asteğmen olarak ikmal etti. Özel sektörde çalıştı. Fabrika Müdürlükleri ve şirket yöneticilikleri yaptı. KTÜ de part-time işletme yönetimi dersi okuturken öğretim görevliliği kadrosuna atandı. KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İşletme Yüksek Lisansı ve İşletme Doktorası yaptı. Bugüne kadar sırası ile; Sanayi ve Ticaret Bakanlığı - Uzman1977-1984, Belge Yayıncılık A.Ş.- Sorumlu Müdür - İstanbul 1984-1988, İsar Gıda San. ve Tic.A.Ş. - Çay Fabrikası Müdürü -Rize 1988-1990, KTÜ Rize Meslek Yüksekokulu - Öğretim görevlisi 1990-1996, Çaykur Genel Müdürlüğü - Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi - Rize 1996-1997 (KTÜ Yönetim Kurulunca 2547 sayılı yasanın 38.maddesine göre 1 yıl süre ile görevlendirme),KTÜ Rize Meslek Yüksekokulu - Öğretim görevlisi - Rize İşletmecilik ve yönetim organizasyon alanında bilimsel çalışmaları, Türkiye ve dünya meseleleri üzerine ekonomik, sosyal konularda yayınlanmış inceleme/araştırma makaleleri vardır. Ulusal ve uluslararası panel ve toplantılara konuşmacı olarak katılmış, bildiriler sunmuştur.

Evli ve biri kız üçü erkek dört çocuk babası olan Öztürk, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1699 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss