Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Trabzonspor Görele'de futbol okulu açtı
25 Mayıs 2015, 00:38

Trabzonspor Görele'de futbol okulu açtı

Trabzonspor kulübü Görele'de futbol okulu açtı

TRABZONSPOR,GÖRELE İLÇESİNDE FUTBOL OKULU AÇITI

Türkiye'nin en büyük takımları arasında yer alan Trabzonspor kulübü Giresun’un Görele ilçesinde futbol okulu açtı.

Trabzonspor’un Görele ilçesinde açtığı futbol okulunda, 6-15 yaş grubu yetenekli gençleri kaydetmeye başladı. Açılan Futbol Okuluna katılan öğrenciler,13 Şubat ilçe stadında düzenli eğitim ve disiplin içersinde çalışmalara başladı.

Trabzonspor’da yakaladıkları başarıyı, Görele ilçesinde de yakalayacaklarına inandıklarını belirten hoca, Alper Şendinç, “Görele İlçesinde de yetenekli çocuklarımız mutlaka vardır. Onların ellerinden tutup, sahip çıkacağız" dedi.

Görele’ye Futbol Okulu açtıklarını ve öğrencileri çalıştırmaya başladıklarını aktaran hoca Sinan Şahin, “Bu okulun Görele ilçesine açılması son derece önemlidir. Çünkü Görele pilot bir bölge çevre ilçelerden öğrenciler gelmeye başladı. Okulumuza 2000 doğumludan 2009 doğumluya kadar olan öğrenciler kayıt yaptırmaya başladılar. Bizim tek amacımız burada eğitilen öğrenciler 1461 olsun Trabzonspor olsun bizimle sözleşme şartı olarak yetiştirdiğimiz futbolcuyu ücretsiz olarak alabilecek. Buradaki futbol okulu Trabzonspor’a bağlı olarak 3 tane hocayla çalışmaya başladı. Bizim amacımız gençleri internet Kafelerden kurtararak sosyalleşmelerini sağlamak gençleri bir ortamda toplayıp kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı sağlamak. Yetenekli çocukları Görelespor olsun Trabzonspor olsun buralara kazandırmak. Çalışmalarımızı Cumartesi ve Pazar günleri yapıyoruz, okullar tatil olduktan sonra haftada 3 güne çıkartacağız. Görelespor’un alt yapı hocasıyla iletişim halinde olacağız. Böylece Görelespor’la Trabzonspor arasında bir bağlantı kurulacak Trabzonspor’un alt yapısı buraya gelir Görelespor’un alt yapısı Trabzon’a gider. Çalışmalarımızın arasında buradaki yetiştirdiğimiz öğrencileri Trabzonspor’un maçına götüreceğiz. Televizyondan gördüğü ama ulaşamadıkları Trabzonspor oyuncularıyla buluşturacağız. Trabzonspor oyuncularının buraya gelmesi öğrencilerin motivasyonunu artıracak” diye konuştu.

Futbol Okulunu 20 gün önce açtıklarını söyleyen Hoca İlhan İhsan Ertuğral, “Buradaki çalışmalarımız önce top’a hakim olmak. Program dahilinde yaklaşık 6 ay sonra Türkiye’de 54 tane Trabzonspor Okulu var onları buraya davet edeceğiz bizlerde o okullara gideceğiz. Periyodik aralıklarla sosyal etkinlik kapsamında piknik günlerimiz olacak. Görele’ye Trabzonsporlu en ünlü eski ve yeni futbolcuları konuk olarak getireceğiz. En azından zaman zaman ünlü futbolcuları Göreleli sporseverlerle bir araya getireceğiz. Şu anda 35 kayıtlı öğrencimiz var okulumuza yoğun talep var bizim hedefimiz yüz öğrenci bu sayıdan sonra öğrenci almayı düşünmüyoruz” şeklinde konuştu.

Haber – Foto : Bekir Öztürk

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1241 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss