Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eşini Öldürmek İçin Kayıp Haberi Yaptırdı
13 Mayıs 2015, 11:32

Eşini Öldürmek İçin Kayıp Haberi Yaptırdı

Görele'de intihar eden katilin cinayetten önce eşini bulmak için yerel bir gazeteye giderek kayıp eşini aradığını belirterek haber yaptırdığı ortaya çıktı.

Eşini Öldürmek İçin Kayıp Haberi Yaptırdı

Boşanma Davası Açan Eşini Öldürmek İçin Kayıp Haberi Yaptırdı.

Görele'de intihar eden katilin cinayetten önce eşini bulmak için yerel bir gazeteye giderek kayıp eşini aradığını belirterek haber yaptırdığı ortaya çıktı.

Giresun'un Görele İlçesi'nde, kendisi cezaevindeyken boşanma davası açan eşi Güler Dursun'u geçen 9 Mayıs'ta tabanca ile ateş ederek öldürdükten sonra intihar eden Ercan Dursun'un, cinayetten önce eşini bulmak için Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde yerel bir gazeteye giderek kayıp eşini aradığını belirterek haber yaptırdığı ortaya çıktı.

Bıçakla yaralama suçu nedeniyle bir süre Sakarya Cezaevi'nde yatan Ercan Dursun hakkında, 3 çocuk annesi eşi Güler Dursun 5 Ocak 2015 tarihinde mahkemeye başvurarak boşanma davası açtı.  Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde oturan Ercan Dursun, Şubat ayı ortalarında da cezasını tamamlayarak tahliye oldu. Ancak eşi Güler Dursun, hem boşanma davası açtığı için korktuğundan, hem daha önceden şiddet gördüğünü söyleyerek  3 çocuğunu da alıp eski oturdukları evi terketti. Ercan Dursun onu hem Sakarya'da, hem Görele'de oturan yakınlarının yanında aramasına rağmen bulamayınca, Karasu İlçesi'nde haftalık yayınlanan yerel bir gazeteye 19 Nisan'da giderek kayıp eşini aradığına ilişkin haber yaptırdı.

Ercan Dursun'un yerel gazeteye "Eşimi gören ve duyanlar; Allah rızası için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne haber versin. Psikolojik rahatsızlıkları olan eşim tedavi görüyordu. Ben cezaevine girdikten sonra tedavisi yarım kaldı. 5 Ocak 2015 tarihinde boşanma davası açmış. 18 Şubat 2015 gününden beri de kendisine ulaşamadım" diye açıklama yaptığı anlaşıldı.

Bu haberin ardından talihsiz kadın da öldürülmeden önce yerel gazeteye eşinden şiddet gördüğü için boşanma davası açtığını ve onu terkettiğini söylediği belirlendi. "Kocamdan şiddet gördüm. Anlattıklarınının hiç biri doğru değil. Kendisinden korktuğum için boşanma davası açtım" diye açıklama yapan Güler Dursun'un ayrıca  eşinden şiddet gördüğü için Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğüne yaptığı başvuru sonrasında 19 Mart 2015 tarihinde 'Ailenin Korunması ve Kadına Karşı şiddetin Önlenmesine Dair Kanun' kapsamında çağrılı koruma kararı tedbiri alındığı da ortaya çıktı.

Daha sonra yaşadığı Karasu İlçesi'nden baba ocağı olan Giresun'un Görele İlçesi Eserli Köyü'ne giden 3 çocuk annesi kadın 9 Mayıs tarihinde evin bahçesinde, boşanma davası açtığı kocası Ercan Dursun tarafından bulunarak ruhsatsız tabancayla başından vurularak öldürüldü. Ercan Dursun eşini öldürdükten sonra şakağına dayadığı aynı silahla yaşamına son verdi.

haberler

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 1504 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss