Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hayatta en hakiki mürşit Bilal'dir!
02 Mayıs 2015, 14:35

Hayatta en hakiki mürşit Bilal'dir!

Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan,İzmir'de imam hatip lisesi müdürlerini ve Vali'yi bilinmeyen bir sıfatla topladı

Hayatta en hakiki mürşit Bilal’dir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan,İzmir’de imam hatip lisesi müdürlerini ve Vali’yi bilinmeyen bir sıfatla topladı.

Aynı dönemde YÖK’ün matematik, fizik,kimya ve biyoloji gibi temel bilimler programlarına kontenjan vermemesi de tepki çekiyor.

Adı 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna da karışan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan,hedefine koyduğu 'imam hatipli öğrenci sayısının artması' konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Diyarbakır’da geçen haftalarda imam hatip müdürlerini toplayan Bilal Erdoğan, bugün de İzmir’de bir toplantı yaptı. Basına kapalı yapılan toplantıda ilçelerdeki sıkıntıların tartışıldığı söylendi. İzmir Balçova Kaya Termal Otel'de gerçekleşen toplantıya imam hatip lisesi müdürleri ve işadamları katıldı.

Toplantı, kendini 'AKP'nin İzmir neferi' olarak tanımlayan Adnan Yılmaz'ın bir fotoğrafı Twitter hesabından paylaşması üzerine kamuoyu tarafından duyuldu.

Yaklaşık 50 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda okul müdürlerinin Bilal Erdoğan’a yaşadıkları sıkıntıları aktardığı belirtildi. Bilal Erdoğan'ın 'inançlı nesil yetiştirmek' için okul müdürlerinden daha kaliteli bir eğitim istediği belirtildi.

İzmir’in ilçe ilçe masaya yatırıldığı, seçimlere yönelik stratejilerin de konuşulduğu belirtilen toplantıya İzmir Valisi Mustafa Toprak’ın da katılması dikkat çekti.

İmam Hatip Liseleri Platformu tarafından düzenlendiği belirtilen toplantıda AKP’li yöneticiler de tam kadro hazır bulundu. Toplantıya İzmir Valisi Mustafa Toprak, AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AKP İzmir İl Başkan Yardımcıları Emrun Sulayıcı, Hasan Ali Karaman, AKP 2'nci bölge SKM sorumlusu Adnan Yılmaz'ın yanı sıra imam hatip çıkışlı işadamları da katıldı.

Bilal Erdoğan,geçtiğimiz haftalarda Diyarbakır'da imam hatip okulu müdürleriyle toplantı yapmış ve imam hatip liselerine ihtiyaç olduğunu vurgulayarak,eğitimcilerden katkı istemişti.

birgün

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 778 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Sol Parti; Eşit, Parasız ve Laik Eğitim İstedi

Sol Parti; Eşit, Parasız ve Laik Eğitim İstedi Sol Parti Giresun İl Yönetim Kurulu yaptığı açıklama ile eğitimde eşit, parasız ve laiklik sözü verdi.

Sınav Merkezli Eğitime Son

Sınav Merkezli Eğitime Son Eğitimin niteliğini olumsuz etkileyen SINAV SİSTEMİNİN öncelikle sorgulanması gerekir.

Okullar ne zaman açılacak?

Okullar ne zaman açılacak? okulların başlama tarihini kesin olarak bildirdi

17 Nisan Okulların Tatil

17 Nisan Okulların Tatil Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın yaptığı açıklamayla son buldu

Diploması sahte çıktı

Diploması sahte çıktı R.G.S.'nin, 19 yıl sahte diplomayla öğretmenlik yaptığı ortaya çıktı.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss