Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Su projesi siyasete alet ediliyor
30 Nisan 2015, 15:00

Su projesi siyasete alet ediliyor

Su projesi üzerinden siyaset yapmak ayıp olmuyor mu?

Su projesi siyasete alet ediliyor

Su projesi üzerinden siyaset yapmak ayıp olmuyor mu?

AKP,başlatılan projeleri bitirmemekle ünlü bir iktidardır.Bitirilen projeler ise misli misline malediliyor,yandaşlara peşkeş çekiliyor.

Görele-Çanakçı karayolu projesinin bitirilmesi için üzerinden daha kaç seçim geçmesi gerekiyor? Ne zaman bitirilmesi düşünülüyor?

İnanca-Çiftlik Gurup Suyu Projesi de aynen Görele-Çanakçı karayolu projesi gibi bir türlü bitirilemiyor!

Bir yılan hikayesine dönen İnanca-Çiftlik Gurup Suyu Projesi yıllardır bitirilemediği gibi,durdurularak yeniden ihaleye çıkılıyor.

AKP Görele İl Genel Meclisi üyesi Şengül Şahin,her şeçim üzerinde İnanca-Çiftlik Gurup Suyu Projesi çalışmalarıyla poz vermeye alışmış olacak ki,genel  seçimlerin yaklaştığı bu günlerde gene su projesi ile birlikte pozlarını görüyoruz.

Su projesi üzerinden siyaset yapmak ayıp olmuyor mu?

Bitirilmedikten sonra poz versen ne olur,vermesen ne olur?

Su bekleyen köylerde yaşayan ve yaz aylarında şiddetli bir susuzluk çeken köylüler artık masal dinlemek istemediklerini,su projesinin bir an önce bitirilmesini beklediklerini ifade ediyorlar.

Şengül Şahin pozlarıyla tekraren verilen ilgili haber aşağıdaki gibidir;

Görele Çanakçı İnanca Grubu İçme Suyu 2.Etabı İhale Ediliyor

Giresun’un Çanakçı-Görele ilçeleri İnanca Grubu İçme Suyu Projesinin 2. Etabının 30 Nisan 2015 tarihinde ihale edileceğini belirten Giresun İl Genel Meclis Üyesi Şengül Şahin, İnanca köyü ve bu proje ile su bekleyen diğer köyler 2015 yılı içersinde suya kavuşacaklarını söyledi.

Çanakçı-Görele ilçeleri İnanca Grubu İçme Suyu Projesi ile ilgili bilgi veren Şahin, Çanakçı ilçesinin Yeşilköy Köyü ve Egeköy Köylerinden geçen aynı zamanda suyun memba yerinin de bu köy sınırları içerisinde bulunduğu isale hattının 36 bin 17 metre uzunluğunda Çanakçı ilçesine bağlı Doğanköy Köyü ile Görele İlçesinin Çiftlik, Gölbaşı, Esenyurt, Derekuşçulu, İnanca, Dedeli ve Şahinyuva Köyü Geçit Mevkii olmak üzere toplam 8 köyü kapsayacak 973 hanede yaşayan bin 489 nüfusun faydalanacağı kapsamlı bir proje olduğunu anlattı.

Uzun zamandır içme suyu sıkıntısı çeken Çanakçı ilçesine bağlı Doğanköy Köyü ile Görele İlçesinin Çiftlik, Gölbaşı, Esenyurt, Derekuşçulu, İnanca, Dedeli ve Şahinyuva Köyü Geçit Mevkii kapsayan İnanca grubu içme suyu projesinin ikinci etabı 30 Nisan 2015 tarihinde ihaleye çıkacağını belirten Şahin, “Bugüne kadar İnanca Grubu İçme Suyu Projesinin bitirilmesi planlanmıştı ancak projenin Görele sınırları dışında kalan alanda elimizde olmayan nedenlerden dolayı biraz uzadı. Bu sorunun nereden kaynaklandığını hemşehrilerimiz biliyorlar. Her türlü zorluğa rağmen sorunların üstesinden gelmeyi çok şükür başardık ve ikinci etabında ihale aşamasına geldik. Çok büyük aksilik olmazsa 2015 yıl içinde bu sekiz köyümüz suya kavuşmuş olacak. Projeyi hayata geçirmemizde bizlere destek olan Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli’ye milletvekillerimize Sayın Valimiz Hasan Karahan’a İl özel idaresi genel sekreterimize ve il özel idaresi çalışanlarına ve bahsi geçen köylerde yaşayan vatandaşlarımızın samimiyetimize inanarak gösterdikleri anlayış için teşekkür ediyorum. Böylece bu proje tamamlanıp hayata geçtiğinde verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmiş olacağız” dedi.Haber-Foto: Bekir Öztürk

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 708 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss