Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kılıçdaroğlu: Bu ülkede yoksul kalmayacak
28 Nisan 2015, 18:47

Kılıçdaroğlu: Bu ülkede yoksul kalmayacak

Kılıçdaroğlu,Niğde'deki seçim mitinginde konuştu

Kılıçdaroğlu: Bu ülkede yoksul kalmayacak

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Niğde'deki seçim mitinginde konuştu.

Sözüm söz bu ülkeye huzuru getireceğim,bu ülkede kavgayı bitireceğim,bu ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek,bu ülkede işsiz kalmayacak bu ülkede yoksul kalmayacak.Bu ülkeye barış ve huzur gelecek.

“BİR AYIPTAN DAHA NİĞDE’Yİ KURTARACAĞIZ”

Niğde’nin bir havaalanı sorunu var. Temeli ne zaman atılmış 1996. Şu ana kadar bir kazma vurmamışlar. Oysa Niğde için havaalanı çok önemli. Sözüm söz havaalanını yapacağım bir ayıptan daha Niğde’yi kurtaracağız.

“MAZOTU 1.5 TL YAPACAĞIZ”

Patetes üreticilerinin sorunları var. Çiftçi için mazotu 1,5 lira yapacağız. Diyorlarki petrol dışarıdan geliyor siz nasıl bunu yapacaksınız. Petrolün rafineri çıkış fiyatı 1 lira 21 kuruş. Biz kaçtan vereceğiz 1,5 liradan zarar eden var mı yok. Hem çiftçi hem devlet kazanacak. Mazotu çiftçi üretsin diye vereceğiz. Mısırdaki sağır sultarn da duysun bunu.

Şeker fabrikanız var. Satacaklar da seçim için satmıyorlar bekliyorlar. CHP iktidarında hiçbir şeker fabrikası özelleştirilmeyecek. Fabrikayı modern hala getireceğiz kendi şekerimizi kendimiz üreteceğiz. Kendi patatesimiz kendimiz üreteceğiz.

“ÇİFTÇİYİ DÜŞÜNEN SİYASET YOK”

Konya’dan küçük Hollanda’nın tarım ihracatı 150 milyar dolar, Türkiye’nin 12 milyar dolar. Neyimiz eksik. Ahlaklı siyaset yok. Çiftçiyi düşünen siyaset yok.

“BEN YANDAŞ İÇİN ÇALIŞMAYACAĞIM”

Ben yandaş için çalışmayacağım. Siyasette cebimi doldurmayacağım doldurana izin vermeyeceğim. Benim için yandaş yok vatandaş var.

Kamyon şoförü kardeşlerime sesleniyorum. Diyelim ki kamyonunuzu yenileyeceksiniz, 6 ayda yapamadınız, K1 belgenizi elinizden alıyorlar. Yeniden araç alırsanız dünyanın parasını ödeyeceksiniz. K1 belgesini de elinden almayacağız. İstediği zaman yenileyecek, K1 belgesi de yenilenmeye ihtiyaç duyulmadan kullanacak.

-EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ-

Dedim ki emekliye birer maaş ikramiye vereceğiz dedim. Kıyameti kopardılar. Sen demiyor muydun Türkiye en zengin 20 ekonomisine girdi diye.

“AT ÇİFTLİĞİNE PARA BULUYORSUN…”

Sen kaçak sarayına para buluyorsun,2 milyon suriyeliye 5,5 milyar dolar para buluyorsun.At çiftliğine para buluyorsun. Sıra emekliye gelince para yok.Ben ne diyorum.Emekliye de para var, vatandaşa da para var.

haberler

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 2499 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Kılıçdaroğlu: "Ambulanstaki video kaydını hangi güç sildirdi?"

Kılıçdaroğlu: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Rabia Naz'ın şüpheli ölümü sonrası yaşananl...

AKP'li Nurettin Canikli'den Rabia Naz'ın babasına dava!

AKP'li Nurettin Canikli'den Rabia Naz'ın babasına dava! Rabia Naz cinayetinin üstünü örtmekle suçlanan AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Rabia Naz'ın babas...

Kesin seçim sonuçları açıklandı

Kesin seçim sonuçları açıklandı 7 Haziran 2015 genel seçimi kesin sonuçlarını YSK Başkanı Sadi Güven açıkladı

Alçelik;"Ülke ekonomisi çıkmaza sürüklenmiştir"

Alçelik; Yrd.Doç.Dr.Turhan Alçelik Saadeti AKP'de buldu!

Gurbetçiler oy kullanmaya başladı

Gurbetçiler oy kullanmaya başladı Türk seçmenler, 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimi için bugün sandık başına gitmeye başladı

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss