Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
2 Savaş gemisi Giresun'a geliyor
11 Nisan 2015, 01:47

2 Savaş gemisi Giresun'a geliyor

Deniz Yıldızı-15 Tatbikatı kapsamında TCG GELİBOLU (F-493) ve TCG MIZRAK (P-332) gemisi Giresun'a geliyor

2 SAVAŞ GEMİSİ GİRESUN’A GELİYOR

Deniz Yıldızı-15 Tatbikatı kapsamında TCG GELİBOLU (F-493) ve TCG MIZRAK (P-332) gemisi Giresun'a geliyor.

Deniz Yıldızı-15 Tatbikatı kapsamında 3 üncü Muhrip Filotillası Komodorunu hamilen TCG GELİBOLU (F-493) ve TCG MIZRAK (P-332) gemisi tarafından 10-13 Nisan 2015 tarihlerinde Giresun Liman Ziyareti icra edilecek.

Ziyaretin sorunsuz ve planlanan program dahilinde geçmesi ve gerekli tedbirlerin alınması amacıyla Vali Yardımcısı Cahit Karatepe başkanlığında, Valilik Kriz Merkezi Toplantı Salonu’nun da ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Giresun Belediye Başkanlığı, Jandarma Bölge Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Liman Başkanlığı, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çakıroğlu Liman Müdürlüğü ile Şehit Yakınları ve Gazi temsilcileri katıldı.

GEMİLER GİRESUN’A 10 NİSAN CUMA GÜNÜ GELECEK

Giresun Limanında icra edilmesi öngörülen ziyaret programı kapsamında; 10 Nisan Cuma günü ilk önce saat: 15.00 de TCG MIZRAK (P-332) gemisi ve aynı gün saat: 19.00 da TCG GELİBOLU (F-493) gemisi Giresun Limanına bağlanacak ve 13 Nisan Pazartesi günü saat 08.00 de gemiler Giresun Limanından ayrılacak.

TCG GELİBOLU gemisinde 11 Nisan Cumartesi günü saat 09.00 da; Garnizon Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Liman Başkanlığı ve Liman İşletmecisi ilgililerin katılımı ile gerçekleştirilecek olan “Kuvvet Koruma ve Koordinasyon Toplantısı” nın ardından iki günlük Giresun Liman Ziyareti programı start alacak.

Program dahilinde; 3 üncü Muhrip Filotillası Komodoru ve beraberindeki heyet tarafından 11 Nisan Cumartesi günü sırasıyla Giresun Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Giresun Belediyesine ziyaret gerçekleştirilecek.

TCG GELİBOLU ve TCG MIZRAK gemilerinde 11 Nisan Cumartesi günü 12.30-13.30 saatleri arasında, önceden belirlenen 25 kişiden oluşan Şehit yakını ve Gaziye öğle yemeği verilecek.  

GEMİLER 2 GÜN BELİRLİ SAATLER ARASINDA HALKIN ZİYARETİNE AÇILACAK

Gemilerin Giresun Limanında bulunduğu süre içerisinde; 11 Nisan Cumartesi ve 12 Nisan Pazar günü öğleden önce 10.00-12.00 ve öğleden sonra 14.00-16.00 saatleri arasında gemiler halkın ziyaretine açılacak.

Giresun Limanını ziyaret edecek olan gemi personellerine, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Müze Müdürlüğü görevlilerinin rehberliğinde 11-12 Nisan tarihlerinde, ilimizin tarihi ve turistik yerleri gezdirilecek.

Giresun Valiliği

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 1451 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss