Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şengün beni taciz etti,iddiası
09 Nisan 2015, 21:30

Şengün beni taciz etti,iddiası

Giresun kızı Şengün'e sert çıktı; "Senin gibi hırsızlık yapmıyorum"

Şengün beni taciz etti,iddiası

Giresun kızı Şengün’e sert çıktı; “Senin gibi hırsızlık yapmıyorum”

Aslen Bulancak’lı olan ve İzmir’de yaşamını DJ’lik yaparak sürdürmekte olan Selma Yılmaz H.İbrahim Şengün’e çok tepkili.Kendisini taciz ettiğini belirten Şengün'e veryansın ediyor.

DjSelma Yılmaz yaşadığı olumsuzlukları şöyle ifade ediyor;

“Ali abi nasılsın,yahu bir belaya bulaştım ki sorma,yahu benim işim olmazda bizim İbrahim başkan yok mu onla atışmış ordan bana iftira atmaya başladı.Geçen çalıştığım kanalı aramış da,yok dava ederim de cart curt bende bunu canlı yayında rezil ettim,İbrahim başkan bunu dövücekte yaşlı diye dokunmuyor ama ben ona yapacağımı bilirim canlı yayında bir daha rezil edecem,Kanal 35 videolarını buradan paylaşacam zaman zaman,bir çok kanala çıkıyorum ödül gecelerinde falan İzmir’de yaşıyorum ama aslen Bulancaklıyım”dedi.18.03.2015

DjSelma Yılmaz facebook sayfasında ilgili açıklaması

“Halil İbrahim Şengün Denen Adam Ak Partiden Aday Adayı Olan Benim Hakkımda Gazinolarda Çalışıyor Onun Bunun Kucağında Demiş Yazışmalarımız Duruyor Kendisi Bana Asılmıştır Olmayan Tv Kanalında Çalışma Teklifi Yapmıştır Hedefine Ulaşamayıncada Bana İftira Atmıştır.Ben Giresundan Çıkmış Amerikası Almanyası En Büyük Barlarda Dj lik Yapan Biriyim Senin Gibi Hırsızlık Yapmıyorum Adi Herif Şerefsiz Ahlaksız İnsan.

Hiçbir siyasi partinin kadın kollarında değilim hiç bir partiye üye değilim sadece Giresun'da bir derneğin kadın kollarına üyeyim,onunda siyasetle alakası yok”

https://www.facebook.com/djselma

Gelişmeler üzerine ve taciz iddiası hakkında zehir zemberek bir açıklama gönderen H.İbrahim Şengün açıklamasını haber altında yayınlıyoruz;

"Hakkımda ne çok haberler varmış.Ben dahi bilmiyorum.Nasıl ve nereden bulup bu yalan,iftira kokan,gerçek dışı haberleri yapıyorlar.Sonra bu yalan ve iftira haberlerini yıllarca kullanıyorlar.Bu tip haber yalan haber yapanların ve yaptıranların sayesinde dansöz pavyonlarda çalışan sevgilimde varmış.Nerede ve nasıl yaşadığını da bilmiyorum.Aksine sevgilimi de ben tanımıyorum.Bulup bana getirsinler ben de sevgilim kimmiş tanımış olurum. Benim böyle yollarım yok. Karı aramak gibi bir işimde olmadı.Sürekli yurt dışına da giden biriyim.Karı kız ilişkimi tespit eden olursa yayınlasın ben kesinlikle korkmam.Bunlar için ne diyeyim.Allah ıslah etsin.Bu tip haysiyet ve şeref cellatlarına yazıklar olsun.Arkalarında bu haberleri yaptıran rakibim olan milletvekili aday adayları var.Ne söyleyeyim.Onların ikinci karıları da vardır.Zaman zaman gazetelere bu tip ilişkiler yansıyor.Bende ise ikinci karı yok. Para ile bu haberler iftira amaçlı yapılıyor.Gelecekte bol bol hakkımda kullanırlar. Bekleyin gelecekte görürsünüz.Bu yazımı da kaydedip saklamaya çalışacaktım ancak kaydetmek izni vermiyor.Bakalım gazeteci yayınlayacak mı? Ali Dursun bu yazımı yayınlarsan sevinirim"

ŞEREFSİZE HAYSİYET CELLADINA BAKIN;

Giresun'dan sürekli Cep telefonumun özel kısmına mesaj atan bir şerefsiz ve haysiyet celladı türedi. Her yol onun için mübah. Arkasında benim siyasette rakibim olan birirleri olduğunuda gayet iyi biliyorum. Güya Dernek Başkanı imiş. Oraya buraya yamanan sağcı geçinen partininde gençlik kollarında olduğu söyleniyor. Bana sürekli yaklaşım gösterdi. Taviz alamadı. Benden işbirliği yaptığı öğrenciler için yardım istedi alamadı. Çalıştığı bir radyoda canlı yayına çıkıp konuşma yapmamı para vermemi istedi alamadı. Derneğine para yardımında bulunmamı istedi alamadı. Bu yüzden sürekli çamur, iftira atıyor, birde tehditlerde bulunuyor. Benim Görele'li olduğumu adamı arkuru götüreceğimi her halde bilmiyor. Tam bir haysiyetsiz ve şerefsiz olduğu anlaşılıyor.

Tüm pavyon karıları ve sokak kadınlarını o tanıyor ve onlarla sanırım ilişkisi var. Bu karılar Facebook hesabıma girip bana sürekli laf atıyorlar bende onları sürekli engelliyorum. Hepsini şimdilik temizledim. Bu adamın dernek üyeleri her halde bu tip erkek avcısı kadınlar. Kadın ikramında bulunmanın peşinde galiba, ama bizim o taraflarda bezimiz yok. Ağına düşersek gayesi çamur atacak. Bu ayakları yemedik. Biz bu tip ayak oyunlarını yemeyiz. Hakkında dün gece yarısı itibariyle Savcılık yoluyla işlem başlattım. İşlem tamamlansın ismini ve telefonlarını sitemde aynen açıklayacağım. Dava Dosya Numarasını da vereceğim. Bu haysiyetsizin defterini hukuk ve ceza yoluyla düreceğim. Benim kim olduğumu daha tanımamış. Bu haysiyet ve şeref celladına gülüp geçiyorum. 15.04.2015

Halil İbrahim Şengün,15 Nisan, 08:12 • Düzenlendi • .

CEVABIMI AÇIK VE NET OLARAK YAZDIM;

Ben hayatımda bira dahil içki içmedim. İçkili lokantada yemek dahi yememeye özen gösteren biriyim. Ancak buna rağmen bana bar ve pavyonlarda çalışan karılar bulup ikram etmeye çalışan pezevenkler Giresun'da türemiş. Aksine bu bar ve pavyon kadınları ile Giresun'da ilgilenen bir önemli derneğin başkanıda var. Onun adı bu tipteki kadınlarla oldukça çok geçiyor. Bu dernek başkanının bu tip kadınalarla ilişkisini anlamakta güçlük çekiyorum. Hangi yolun yolcusu olduğu anlaşılan bu tip kadınlarla benim hayatımda işim olmadı. Bana kadın ikram etmeye kalkan pezevenkler sağolun benim karıya ihtiyacım yok. Karıya ihtiyacım olursa pezevenklik yapanlara haber veririm. Şahsımı karalamak maksatlı bu tip haber yaptıran kendileri şerefsiz aday adayı olanlara da önceden haber veririm. Önceden bilgileri olur. Haberlerini daha düzgün yazdırırlar. Bana tavsiye ettikleri kadınları birlikte sunarlar.

Bu tip bir yazı yazmak zorunda bırakıldığım için şahsiyetli ve şerefli, iffetli milletimim evladı olan kadın ve kızlarımızdan özür dilemeyi bir vazife kabul ederim. Sözlerim bu tip haber yaptıran benim sayemde kahraman olacağını zanneden ahlaksız kadınlar, haberleri benim hakkımda elinde belge ve bilgi olmadığı halde yapan ve yaptıran alçaklar ve sokak köpekleri içindir.

Elbette bu tip iftira ve yalan haberler için dava açacağımın bilinmesi gerekir.Halil İbrahim Şengün,10 Nisan, 22:16 • Düzenlendi • .

Not : Sırf Şengün sevinsin diye bu açıklamayı yayınlıyoruz.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 1330 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss