Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şengün rakiplerini ispiyon etmiş!
09 Nisan 2015, 13:56

Şengün rakiplerini ispiyon etmiş!

Şengün,Erdoğan'a,Davutoğlu'na ve Genel Başkan Yardımcılarına gönderdiğim dosya halinde düzenlediğim raporlarımın liste yapılırken dikkate alındığını gördüm"dedi

Şengün rakiplerini ispiyon etmiş!

Şengün,rakiplerini safdışı edebilmek için ispiyon etmiş!

AKP Giresun milletvekili aday adayı H.İbrahim Şengün,"Erdoğan'a,Davutoğlu'na ve Genel Başkan Yardımcılarına gönderdiğim dosya halinde düzenlediğim raporlarımın liste yapılırken dikkate alındığını gördüm” dedi.

Her ağzı açıldığında proje proje diyen Şengün,aday olabilmek için projelerini sunmak yerine rakiplerini ispiyon etmeyi tercih etmiş.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden açıklamada bulunan H.İbrahim Şengün şunları kaydediyor;

Şengün, “Takke düştü kel görünecektir!”

AKP Milletvekili aday adayı Halil İbrahim Şengün önemli açıklamalarda bulundu.Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden açıklamada bulunan Şengün,“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’e,Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Bey’e ve Genel Başkan Yardımcılarına gönderdiğim dosya halinde düzenlediğim Raporlarımın liste yapılırken dikkate alındığını gördüm” dedi.

“Giresun Belediye seçimlerini kaybettiren CHP’ye teslim eden Yöneticilerin hakkında yazdığım raporların etkili olduğunu ve bu yöneticilerin tamamının listeye alınmadığını tasfiye edildiğini gördüm” diyen Şengün açıklamasında şunlara yer verdi; “Tespit ettiğim paralel yapının elemanlarını da tek tek isimleri ile rapor halinde ilgililere bildirdim.

Sadece benim listeye girmemi etkileyen husus iftiracı, iffeti olmayan, ihaleci ve kredi avcısı olan belediye seçimlerini kaybettiren yöneticilerin hakkımda yazdıkları partinin aleyhinde çalıştığım şeklindeki yalanları olmuştur. Partime ihanet etmedim. İffeti olmayan ihanet eden kişilerin hakkında sürekli yazı yazdım. Teşkilattan çekilmelerini evlerine dönmelerini istedim.”

Şengün açıklamalarına şöyle devam etti; “Listeye konulmayan eski Yönetim Kurulu üyelerinin, hırsızlık yaptığı tescilli ve yine sahte fatura düzenleyen bazı parti mensuplarının düzmece iftiraları, yalan ve iftiraya dayalı gazete haberleri benim listeye girmemi etkilemiştir.

Çok kısa süre sonra yetkililere gönderdiğim partiye ihanet eden yöneticiler hakkındaki raporlarımı Facebook hesabımda aynen yayınlayacağım. Takke düşüp kel görünecektir. Yalan ve iftiralarını tek tek ortaya dökeceğim. Suratlarına çarpacağım. Bu haysiyetsizlerin, şahsiyet düşüklerinin partiden sökülüp atılmalarını istiyorum.

Önemli olan ben değilim.Partiye asıl ihanet eden CHP’yi destekleyen yöneticilerin partiden temizlenmiş olmasıdır.Bunu başardığım için mutlu olduğumu söyleyebilirim.Bilmem anlatabildim mi?”

www.giresungazete.net

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 860 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss