Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Büyük Başkan AKP'de yer bulamadı!
08 Nisan 2015, 16:53

Büyük Başkan AKP'de yer bulamadı!

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan Milletvekili aday adayı oldu ancak listeye giremedi

Büyük Başkan AKP'de yer bulamadı!

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan Milletvekili aday adayı oldu ancak listeye giremedi.

Giresun Federasyonu Başkanlığı,Ak Parti'den Gaziosmanpaşa ve İBB Meclis üyeliği görevini sürdüren Hasan Turan, 2015 Haziran ayında yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesi aday adayı olmak için görevinden istifa etmişti.

Giresun Federasyonun Başkanlığı görevini yürüten ve her yıl milyonlarca Giresunlunun İstanbul'da bir araya gelmesi için tetiplenen Giresun Günleri'ne öncülük eden Hasan Turan'ın, AKP Milletvekili listesinde yer almaması şaşkınlıkla karşılandı.

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan'ın bu duruma üzülmediği ve başka beklentileri olduğu söylentileri dillendiriliyor. 

Hasan Turan Kimdir?

Hasan Turan, 1967 Bulancak ilçesine bağlı olan Şeyhli Mahallesi’nde doğdu.

Hasan Turan, ilkokulu ve ortaokulu Şeyhli Mahallesi’nde, lise eğitimini de Piraziz’de tamamladı.

18 yaşında İstanbul’a gelen Turan, burada daha sonra profesyonel antrenörlük yapacağı Uzakdoğu sporlarına ilgi duymaya ve fiilen bu spor dallarında çalışmalar yapmaya başladı. Bu amaçla kurduğu spor salonunu işletirken, 15 yıl boyunca spor yapmaya devam etti.

Kurucusu olduğu Piraziz Dernekler Birliği’nde Başkan olarak görev yaptığı dönemde; okul olması için inşa edildiği halde Piraziz’de atıl vaziyette beklemekte olan binanın, Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak Piraziz’in ve tüm Türkiye’nin hizmetine girmesine ön-ayak oldu. Bunun yanısıra temeli atılıp 2014’te faaliyete geçecek olan Ordu-Giresun Havaalanı’nın inşası için kamuoyu oluşturmak amacıyla her platformda çok yönlü faaliyetler sürdürdü.

Turan, 20 yıllık geleneğe dayalı kurulmuş bulunan Giresun Dernekler Birliği’nde Kurucu Yönetim Kurulu üye ve Başkan vekilliği yaptıktan sonra, en üst çatı olarak oluşturulan Giresun Federasyonu’nun Genel başkanlığına seçildi. Halen, bu kuruluşun Genel Başkanı olarak çeşitli faaliyetler yürütmeye devam etmektedir.Giresun Federasyonu’nun düzenlediği ve bütün Türkiye’de bir örneklik ve model kabul edilen

Turan, halihazırda 27 yıl önce kurmuş olduğu basın-yayın, reklam ve organizasyon ajansı alanında uzmanlaşmış bir firma sahibi olarak ticari hayatını sürdürmektedir.Bunun dışında, gezmiş olduğu birçok insani ve kültürel amaçlı ülkelerle ilgili çeşitli yazılar yazmakta; bunlar zaman zaman ulusal yayın yapan gazetelerde dizi yazı şeklinde yayınlanmaktadır.

Hasan Turan evli olup; Hukuk Fakültesi’nde tahsil gören bir erkek ve lise eğitimini sürdürmekte olan bir kız çocuk babasıdır.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 1144 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss