Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
24 Mart 2015, 19:05

Bektaşoğlu CHP'li üyelere güveniyor

CHP Milletvekili aday adayı Bülent Bektaşoğlu Gazeteciler Derneğinde basın toplantısı düzenledi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GİRESUN GAZETECİLER DERNEĞİNİ ZİYARET EDEN BEKTAŞOĞLU:CHP ÜYELERİ PARTİMİZİ BİRİNCİ YAPACAK LİSTEYİ OLUŞTURACAKTIR. ONLARA GÜVENİYORUM....
BÜLENT BEKTAŞOĞLU CHP’Lİ ÜYELERE GÜVENİYOR
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adayı Eczacı Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Bekir Bayram ve gazetecilerle birlikte  Giresunla ilgili değerlendirmelerde bulunan, onların görüş ve önerilerini alan Bektaşoğlu, yaptığı konuşmada, Pazar günü yapılacak olan önseçimde, iyi bir sıralama olması halinde CHP’nin oy patlaması yapacağına inandığını söyledi.DSC_5986
Bektaşoğlu burada yaptığı konuşmada, 1978’den beri CHP’de politika yaptığını ve çizgisini değiştirmeden bu parti çatısı altında mücadele verdiğini, pek çok STK’da görev aldığını ve  Giresun’un sorunlarını ve çözümlerini bildiğini, bunları bilgi birikimi ve deneyimleriyle TBMM’ye taşımak istediğini söyledi.

 Bülent Yener Bektaşoğlu,”inşallah CHP üyelerinin ve halkımızın takdiriyle onları Giresun’u temsil etme onurunu taşıyacağım. Gönlüm, kapım, telefonlarım bütün hemşerilerime açık olacak. Farklı bir milletvekili olacağım. STK’lar, basın ve diğer kuruluşlarla uyum ve işbirliği içinde çalışacağız. Üyelerimizin CHP’yi Giresun’da birinci parti yapacak bir milletvekili liste sıralaması yapacağına inanıyorum ” dedi 

Basının demokrasinin en vazgeçilmez kurumlarından birisi olduğunu , son yıllarda demokrasinin diğer kurumları gibi ciddi tahribatlara uğrasa da gücünden, etkisinden bir şey katbetmediğini söyleyen CHP adayı Bektaşoğlu,”bu tahribatı inşallah CHP iktidarında gidereceğiz. Basını gene eski saygın ve özgür, bağımsız konumuna getireceğiz. Bu bizim  görevimizdir. Çünkü CHP ilk genel başkanımız Atatürk’den bu yana basın özgürlüğünü, basın mensuplarının ekonomik-demokratik haklarını savunan bir parti olmuştur. Ben eğer partili üyelerimizin takdiri ve seçmenlerimizin de teveccühü ile TBMM’de milletvekili olarak görev yapma onurunu taşırsam, sizlerin de temsilcisi olacağım. Günün  her saati sizlere telefonum açık olacak. Bunun sözünü veriyorum “ dedi.  

DSC_5992BEKTAŞOĞLU:""GİRESUN AŞIĞIYIM"

Bülent Bektaşoğlu şunları söyledi: “Gazeteciler olarak sizler biz siyasetçilere yön veriyorsunuz, kendimize çeki düzen vermemizi sağlıyorsunuz. Aslında Milletvekilleri nasıl milletin vekiliyse sizler de milletin vekilisiniz.  Dolayısıyla ilimizi doğru biçimde temsil edecek milletvekillerinin belirlenmesinde sizlerin de katkısı olmalı. İnşallah aday olmam ve seçilmem halinde ilimizin daha çok hizmetlerden yararlanması ve insanlarımızın mutlu olması için hep birlikte çalışacağız. Telefonlarım, kapım ve gönlüm her zaman size açıktı, bundan sonra da öyle olacak.

Giresun’un sorunlarına vakıf, o sorunları sadece söyleyen değil, çözümlerini de bilen ve onları TBMM’ye taşıyacak  milletvekillerine ihtiyacımız var. Ben kendimi bu özellikte görüyorum. Bunun için yola çıktım.Giresun aşığıyım. Üyelerimiz ve halkımız takdir eder de seçilirsem, farklı bir milletvekili olacağım. Giresun’u en iyi biçimde sizlerin,  STK'ların, muhtarlarımızın, bütün kurum ve kuruluşlarımızın katkısı ve desteği ile temsil etmek istiyorum. İnşallah CHP’li üyelerimizin desteğini alacağım”. 

AKP’nin sonuçlarını kimsenin bilmediği temayüller yaptığını ve buna uyulmadığını söyleyen Bektaşoğlu, “CHP ise; bu seçimde tarihinde çok az örneği olan bir biçimde milletvekili adaylarını üyelerine seçtiriyor. Bu Türk siyasi tarihinde bir demokrasi devrimidir. Liderin parti yöneticileriyle belirlediği milletvekillerinden CHP milletvekillerinin bir farkı olacak.  Çünkü CHP Giresun’u temsil edecek milletvekillerini Giresun halkına belirletiyor. Genel başkanımız bile kendini üyelere teslim etti” diye konuştu.

ÜYELERE ÇAĞRI…
CHP Milletvekili aday adayı Bülent Yener Bektaşoğlu, üyelere de çağrı yaparak, “Her üyemiz Giresun halkı adına Pazar günü oy kullanacaklar.
Sonuç ne olursa olsun üyelerimizin özgür iradeleriyle yapacakları tercihe saygılı olacağız.
Benim üyelerimize sizler aracılığı ile çağrım şudur: Giresun’da AKP’nin bugüne kadar elde ettiği oy başarısını ve gücünü kıracak ve  CHP’yi birinci parti yapacak bir sıralama yapmalarıdır. Oy verirken sadece bu sorumlulukla hareket edeceklerine ve asla duygularına kapılmadan özgür iradelerini sandığa yansıtacaklarına inanıyorum.”

"GİRESUN'U ÜNİVERSİTE ŞEHRİ YAPMALIYIZ"

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Bektaşoğlu, üniversitenin Giresun için önemine dikkat çekerek,"Giresun fındığı kaliteli bir fındık ve dışarıdan para eden bir fındık. Biz bunu iyi değerlendirmeliyiz. Fındıktan değişik sanayi ürünleri elde edebiliriz. Turizm bizim olmazsa olmazlarımızdan bir tanesidir ve bölgemiz doğa turizmine açık bir yerdir. Yol, su, elektrik, okul, hastaneden bahsedersek bize geçmiş olsun ama bunlardan önce bizim istediğimiz huzurdur. Türkiye maalesef bir kaos ortamına doğru gidiyor. Bu kaosun sonu felakettir. Onun için biz barışı getireceğiz, barış olmadığı yerde üretim olmaz. Üretim olmadığı zaman ise kalkınma olmaz. Türkiye şuan üretimi tamamen sıfırlamış dışarıdan gelen sıcak para ile büyümeye çalışıyoruz. Bu maalesef bizi bir noktaya kadar getirir" diye konuştu.

"Giresun’u bir üniversite şehri yapabiliriz" diyen Bektaşoğlu "Üniversiteye gereken önemi vermiyoruz. Halbuki en önemli kurum. Dışarıdan gelen öğrenciler Giresun’u şehir ve konum olarak çok beğeniyorlar ve bizim ilimizde şuana kadar hiçbir öğrenci olayları yaşanması velilerin gözünü arkada bırakmamasını sağlıyor ve biz bunu iyi değerlendirip Giresun’u bir üniversite şehri yapmalıyız. Tabi yapılanları da destekliyoruz. Havaalanı Giresun için çok güzel bir proje biz bunların her zaman yanındayız" şeklinde konuştu.

Haberi Ekleyen: Hilmi Taşkın

Bu haber 1259 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Kılıçdaroğlu: "Ambulanstaki video kaydını hangi güç sildirdi?"

Kılıçdaroğlu: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Rabia Naz'ın şüpheli ölümü sonrası yaşananl...

AKP'li Nurettin Canikli'den Rabia Naz'ın babasına dava!

AKP'li Nurettin Canikli'den Rabia Naz'ın babasına dava! Rabia Naz cinayetinin üstünü örtmekle suçlanan AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Rabia Naz'ın babas...

Kesin seçim sonuçları açıklandı

Kesin seçim sonuçları açıklandı 7 Haziran 2015 genel seçimi kesin sonuçlarını YSK Başkanı Sadi Güven açıkladı

Alçelik;"Ülke ekonomisi çıkmaza sürüklenmiştir"

Alçelik; Yrd.Doç.Dr.Turhan Alçelik Saadeti AKP'de buldu!

Gurbetçiler oy kullanmaya başladı

Gurbetçiler oy kullanmaya başladı Türk seçmenler, 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimi için bugün sandık başına gitmeye başladı

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss