Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aksu,
09 Mart 2015, 15:55

Aksu,"Giresunspor birleştirici gücümüz"

Giresunspor gecesine katılan Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor'un en büyük birleştirici güç olduğunu söyledi

BAŞKAN AKSU,” GİRESUNSPOR BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜMÜZ “

PTT 1. Liginde bulunan Yeşil-Beyazlı takımımız için İstanbul Kartal Titanic Hotel’de, “ Birlik, Beraberlik ve Dayanışma” gecesi yapıldı.

Geceye katılan Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun’spor’un en büyük birleştirici güç olduğunu söyledi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, 3 yıl önce başladığı yeşil-beyaz yolculukta birçok zorlukla karşılaştığını, ancak Giresunspor sevgisinin hepsinin önüne geçtiğini söyledi. Bozbağ, “ Göreve geldiğimizde 15 milyon lira dolayında borcumuz vardı. Bakanımız davet etti, belediye başkanımızla evinde görüştüm. Ve arkadaşlarımla bu sorumluluğu üstlendim. Bu gün borcumuz 8 milyon liraya inmiştir. Giresunspor bir çok kulüpten çok iyi durumdadır. Bu hepimizin, sizleri, bizlerin gücüdür. Bakanımız, Valimiz, Belediye Başkanımız, Giresunlular el ele vermiştir. Burada siyaset yapmadık. Bunun için herkes bizleri destekledi.. Bu kulübe emeği geçen her kese sonsuz teşekkürler ediyorum. Bu takımın en büyük gücü olan taraftarlarımıza, çotanaklarımıza sevgiler sunuyorum “ dedi. Geceye katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Giresunspor’un geçmişte ciddi sıkıntılar yaşadığına vurgu yaparak şunları dile getirdi:

“Giresun futbolu seviyor.Yeşil-beyaza hasta bir il olunca bizlerde her türlü desteği vermek zorundayız. Giresuspor iyi yolda. Başkan Mustafa Bozbağ ve ekibi başarılı. Bunun için kulübü bırakamazsınız. Bizler sizlerin yanında olacağız. Çotanak Arena, havaalanı hizmete girdiğinde Giresunspor’un hedefi yükselecektir"

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor’un, Giresun’un en büyük birleştirici gücü olduğunu, bu takımın Türkiye Futbol Tarihi’nde önemli bir yeri olduğunu belirterek şu görüşlerini dile getirdi: “ Biz Giresunluların bir özelliği vardır. Zor zamanda topraktan çıkar, kenetleniriz. Giresunspor transfer yapamaz durumdan bu günlere geldi. Bakan Bey, Vali bey, bizler, yönetim kurulu, iş adamlarımız, meslek kuruluşları, sivil toplum örgütleri bir araya geldik. Hepimiz Giresunspor sevdasında birleştik. Giresunspor’un en büyük özelliği büyük taraftarıdır. Çotanaklar her yerde, burada Marmaralı Çotanaklar var. Taraftarlarımız en zor günde dahi fedakarlık yaparak takımına sahip çıkmıştır. Bizler bu büyük taraftarlarımızla, yeşil-beyaz renklere gönül verenlerle Giresunspor’u daha yukarılara taşıyacağız. Giresunspor’u kuran, bu güne kadar gelmesine destek veren herkese şükranlarımızı sunuyorum“

Giresunspor gecesine katılan Bakan Nurettin Canikli, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve sponsorlara Başkan Mustafa Bozbağ tarafından teşekkür plaketi verildi.

Giresunluların yoğun ilgi gösterdiği gecede Nadide Sultan, Işın Karaca ve Giresun Belediyesi Türk Halk Müziği ekibi sahne aldı.

Giresun Belediyesi

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 464 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss