Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aksu'ya gurbetçi sevgisi
08 Mart 2015, 01:20

Aksu'ya gurbetçi sevgisi

Aksu,Giresun Federasyonu'nun Zeytinburnu'nda bulunan merkezinde İstanbul'daki hemşerilerle buluştu

BELEDİYE BAŞKANI AKSU İSTANBUL’DA HEMŞERİLERLE BULUŞTU

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,Giresun Federasyonu’nun Zeytinburnu’nda bulunan merkezinde İstanbul’daki hemşerilerle buluştu.

Giresun Federasyonu bünyesinde düzenlenen ve moderatörlüğünü Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük'ün yaptığı toplantıya; Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, Giresun Federasyonu Başkanvekili Abdullah Akgün, , Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurahman Ada, Zeytinburnu eski Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, Giresunspor eski Başkanı Ömer Ülkü, sivil toplum örgütleri temsilcileri, işadamları ve dernek başkanları katıldı.

İstanbul’daki Hemşerilerinin yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Aksu yaptığı konuşmada, "Giresunlular olarak birbirimize destek çıkmalıyız, ben bu güzel davet için teşekkür ederim. Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Geçen hafta Çanakkale ile “ Kardeş Kent “ protokolü imzaladık., Çanakkale Zaferi' nin 100' üncü yılında Giresunluların bayrağını bu önemli ilimize diktik.. Çanakkale' deki Giresunlular' la da buluştuk. Kurtuluş mücadelesine 2 gönüllü alayla katılan dedelerimizi andık.İstanbul' da nüfus açısından oldukça hatırı sayılır hemşerimiz yaşıyor. Bu siyasi gücü kullanmalıyız.. Değerli hemşerilerim, değerli dostlar Giresun halkı bizi 30 mart günü ikinci defa göreve getirdi. 30 Mart akşamı parti rozetimi bir kenara bırakıp, Giresun partili oldum. Benim tek partim Giresun. Giresun söz konusu olduğunda, Giresun’a gelecek bir fayda etrafında siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakıp kenetlenmeliyiz. Giresunspor, ilimizin en önemli markasıdır. Hepimizin ortak gururudur. Bu takıma sahip çıkmak her Giresunlunun görevidir " ifadesini kullandı.

Toplantıya katılanların sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Aksu, “”Aksu Festivali ile İstanbul' daki Giresun Günleri aynı tarihlerde olursa belediye olarak katılmamız zor.Tarihi Aksu Festivalinin öncesine ya da sonrasına alırsanız, bizde seve seve katılırız. Ada ile ilgili olarak bir soru vardı. Adamızda 20 civarında kuş türü yaşıyor., SİT alanı olan bir bölge,doğallığında kalsın bırakalım. Ada' ya ışıklandırma projesi ise tam bir rezaletti. Bakın kimse benden duymak istediğini duyamaz. İçimden geldiği gibi konuşurum. Giresun hepimizin ortak sevdası. Bu gün dünya da 2 milyon dolayında Giresunlu yaşıyor. Hemşerilerle bir araya gelip, Giresun’a neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Giresun ‘daki projelerimiz Avrupa’dan gelenler tarafından örnek alınıyor"dedi.

Giresun Belediyesi

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 583 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss