Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gürel,Yaptığı hayırdan pişman oldu
28 Ocak 2015, 17:02

Gürel,Yaptığı hayırdan pişman oldu

Hayırsever iş kadını Melahat Gürel, ilçede eğitime yaptığı arsa bağışının ardından mahkeme yoluyla arsalarını geri aldılar

GÜREL,GÖRELE’YE YAPTIĞI HAYIRDAN PİŞMAN

Giresun’un Görele İlçesinde sevilen hayırsever iş kadını Melahat Gürel, ilçede eğitime yaptığı arsa bağışının ardından mahkeme yoluyla arsalarını geri aldılar.

Milyonluk arsalarını okul arazilerine bağışlayan hayırsever işkadını Melahat Gürel’in bağışladığı arsaların üzerinde bulunan Görele Halil Gürel Anadolu Lisesi, Görele Mehmet Gürel Orta ve İlkokul, Görele Nihat Gürel Fen Lisesi, bu okula ait yurt binası ve kapalı spor salonu sayesinde çevresindeki arsa sahiplerinin arsasına değer kattığını belirten Görele Fakülte ve Yüksekokul Kurma, Yaptırma  ve Yaşatma Derneği Üyesi Şükrü Usta, “Her ne hikmetse bazı çıkar çevreleri hazine arazilerine dava açarak üzerinde kapalı spor salonu ve yurt binasının olduğu araziyi hazine arazisi diyerek mahkeme kararıyla şahsa verdirerek hayırsever işkadını Melahat Gürel’i üzdüler. Bundan sonra Görele’ye bir kuruşluk yatırım yapmayacağını yapmak isterse Tirebolu ve Eynesil ilçelerine yapacağını, Görele’nin yaptırdığı eserlere sahip çıkmadığını kendi arazisi üzerindeki yatırımları siyasetçilerin seçim malzemesi yaptığını Görele Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu binası için bağışlayacağı arsayı da bağışlamaktan vazgeçtiğini Görele Belediyesi’nden de hiçbir beklentisinin olmadığını ifade ederek İstanbul’a gitti. Hayırsever işkadını Melahat Gürel’in kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Kaybeden Görele olacaktır” dedi.

“BAĞIŞLADIĞI ARSALARLA BAŞI DERTTE”

Hayırsever İşkadını Melahat Gürel, okul arazilerinin tapularını verdiği için okul arazileri milli emlak dolayısıyla Hazine'nin olduğunu vatandaş Hazine'ye dava açtığı zaman okul arazilerinin de dava konusu olduğunu aktaran Usta,

”Milyonluk arsalarını okul arazilerine bağışlayan değerli Hayırsever İşkadını Melahat Gürel’i rencide etmeye darıltmaya hiç kimsenin hakkı yok. Yeşiltepe Mahallesi'ni milyonlarca liralık arsalarını bağışlayarak okullar bölgesi haline getiren hayırsever iş kadını Melahat Gürel, “Bağışladığı Arsalarla Başı Dertte”Görele Kadastro mahkemesinin kararı ile hazine arazisidir diyerek üzerindeki yurt binası ve kapalı spor salonu göz ardı edilerek bir şahsa tapu edilmiştir. Okul arazileri hazine arazisidir diyerek bu zihniyeti savunanları bir Göreleli olarak kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Hayırsever işkadını Melahat Gürel’e yapılan bu haksızlığa sebep olanları da Allah'a havale ediyor bir Göreleli olarak eserlerine sahip çıkamadığımız için Melahat Gürel abladan özür diliyorum” diye konuştu.

Haber – Foto : Bekir Öztürk

Haberi Ekleyen: Ali Dursun

Bu haber 1037 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss