Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meclise HES önergesi verdiler
15 Ocak 2015, 14:04

Meclise HES önergesi verdiler

Giresun İl Genel Meclis üyeleri Çanakçı temsilcisi Burhan Bilge,Tirebolu temsilcisi Ömer Hıdır ve Piraziz temsilcisi Ali Gürsoy,bölgemizde yapımı sürmekte olan HES projelerinin ortaya çıkardığı olumsuzlukların giderilmesi nedeniyle İl Genel Meclisine önerge verdiler

Meclise HES önergesi verdiler

Önergeler,Meclis Başkanı Abdullah Mürşit Gürel başkanlığında 05 Ocak 2015 Pazartesi günü toplanacak olan il Genel Meclisi, gündemindeki konuları görüşecek karara bağlayacak.

Giresun İl Genel Meclis üyeleri Çanakçı temsilcisi Burhan Bilge,Tirebolu temsilcisi Ömer Hıdır ve Piraziz temsilcisi Ali Gürsoy,bölgemizde yapımı sürmekte olan HES projelerinin ortaya çıkardığı olumsuzlukların giderilmesi nedeniyle İl Genel Meclisine önerge verdiler.

Burhan Bilge,Gurup yolunun açılmasını istedi.

İl Genel Meclis Üyesi Burhan BİLGE ve arkadaşları tarafından müşterek imzalı İl Genel Meclis Başkanlığına verilen önergede; İlimiz Çanakçı İlçesi Karabörk, Kuşköy ve Deregözü köy hudutlarında yapımı devam eden HES inşaatından dolayı gurup yolu kapandığı ve bölge insanları zarar gördüğünden konunun araştırılması ile ilgili Afet ve Erozyon Kontrol Komisyonunca hazırlanan raporun görüşülmesi

Ömer Hıdır,Değirmene su istedi.

İl Genel Meclis Üyesi Ömer HIDIR ve arkadaşları tarafından müşterek imzalı İl Genel Meclis Başkanlığına verilen önergede; Espiye İlçesi Gelivera deresi üzerinde yapılmakta olan HES, Tirebolu İlçesi Şirin köyün kullanmakta olduğu su değirmeni ile bağ-bahçe ve bağlantı yollarını 6 aydan fazla bir süredir kapalı tutmaktadır. Bu konuda neler yapılabileceğinin araştırılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonunca hazırlanan raporun görüşülmesi.

Ali Gürsoy,HES’lerin tehdit oluşturduğuna dikkat çekti.

İl Genel Meclis Üyesi Ali GÜRSOY ve arkadaşları tarafından müşterek imzalı İl Genel Meclis Başkanlığına verilen önergede; İlimizin Doğankent İlçesinde yapılan HES baraj suyu büyük tehdit oluşturmaktadır. Yollarda ve mahallelerde yer yer çökmeler meydana gelmekte ve genel hayatı olumsuz etkilemektedir. Konunun araştırılması ile ilgili Strateji Planlama Komisyonunca hazırlanan raporun görüşülmesi.

http://www.giresunilozelidare.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=1235:l-genel-meclisi-ocak-ay-toplantlar-balyor&catid=34:manet-haberler&Itemid=105

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1632 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss