Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erener,gazetecilere yemek verdi
13 Ocak 2015, 23:21

Erener,gazetecilere yemek verdi

Erener,"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" olması dolayısıyla mahalli, yöresel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi

Erener,gazetecilere yemek verdi

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ olması dolayısıyla mahalli, yöresel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Görele İskele Balık Restaurantta basın mensuplarıyla bir araya gelen Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’e, Görele Belediye Meclis Üyelerinden Ömer Öztürk, Ahmet Süleymanoğlu, Halil Ekiz ve Mustafa Çınar’da eşlik etti.

Burada bir konuşma yapan Başkan Erener, gazetecilerin bundan sonraki dönemlerde durumlarının daha da iyi olmasını, sendikal haklara kavuşmaları gerektiğini söyledi.

Vatandaşların haber alma hakkını sağlayan basın çalışanlarının çok zor şartlar altında fedakârca mesleklerini yaptıklarını belirten Başkan Erener, “Sizler bu ülkenin sesisiniz. Hem bizim, hem vatandaşların hem de insanların birbirinden haber alma özgürlüğüne hizmet eden emekçi insanlarsınız. Yaptığınız işe her daim saygı duyuyoruz. Belediye başkanı olarak en çok iştigal ettiğimiz kişiler sizlersiniz. Yapmış olduğumuz hizmetleri, ihracatları yada bize gelen eleştirileri en iyi aktaran sizlersiniz. Bu konudaki tarafsızlığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah gazeteciler bundan sonraki süreçlerde durumlarının daha da iyi olmasını, sendikal haklara kavuşmasını temenni ediyorum” dedi.

İlçede etkili olan kar yağışı konusuna da değinen Başkan Erener, “Görele 1987 yılından beridir yaşamadığı afatı bu sene yaşadı. Karla mücadele kapsamında yapmış olduğumuz çalışmalardan alnımızın akıyla çıktık. Elektrikler kesilmesi, suyumuz gitmedi. Hastalara, yolda kalanlara yardım ettik. Mesai arkadaşlarımızla yoğun bir mesai içerisine girerek, uyumadan gece gündüz çalıştık. Ben kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Erener,gazetecilerle sohbet etti.

Görele Belediyesi

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 530 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss