Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şengün AKP'den ihraç ediliyor
12 Aralık 2014, 19:23

Şengün AKP'den ihraç ediliyor

Halil İbrahim Şengün'ün "İhraç" istemi ile disiplin kuruluna sevk edildiği belirtiliyor.

Şengün AKP’den ihraç ediliyor

AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan işadamı Halil İbrahim Şengün'ün ‘ihraç’ istemi ile disiplin kuruluna sevk edildiği belirtiliyor.

Siyasi kulislerden edinilen bilgilere göre,AK Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Halil İbrahim Şengün’ün, sosyal paylaşım sayfası üzerinden AK Parti İl Başkanı ve bazı milletvekilleri hakkında eleştirel yazı paylaştığı için ‘ihraç’ istemi ile disiplin kuruluna sevk edildiği iddia edildi.

Dereli’den N.Yumak ile başlayan ihraç operasyonu,milletvekili aday adayı Halil İbrahim Şengün derken,dün AK Parti eski il başkanlarından Zeki Çakır ve İbrahim Erhan’ın da bulunduğu birçok isimle ilgili tutanak sızdı sosyal medyaya.

Gazeteci Mustafa Cici’nin haberine göre,Zeki Çakır ve İbrahim Erhan’la ilgili ‘ihraç’ istemi,AK Parti il Başkanı Hasan Aydın tarafından teyit edilmiş.

Aydın, “Bu tutanak seçimden sonra başkanlığımıza geldi ancak biz insanı kazanma yolunu seçtik ve işlem yapmadık” demiş.

Bu yaklaşım saygı duyulacak bir yaklaşımdır,amacı insan kazanmak olan siyasetin fıtratına uygun ancak devamı bence daha önemli.

Uzun sözün kısası, ‘Bu parti kurumsal bir yer olduğu için işlem yapmak zorunda kaldık’ anlamına gelen açıklama.

Gelişmeler üzerine Halil İbrahim Şengün açıklaması şöyle;

AK PARTİ GİRESUN TEŞKİLATINA;"SİZİ PİŞMAN EDERİM"

"Giresun'da Belediye seçimlerini kaybeden İl ve ilçe Yöneticilerini eleştirdim diye beni Ak Partiden ihraç edeceklermiş.Bu konuda bana gazeteciler tarafından sorular sorulmaktadır.Tetikçi gazetecileriniz tarafından aleyhimde iftira dolu haberler yaptırıp yıpratmak için çalışırken cevabını vermeyeceğimi mi sandınız? Ak Parti sizlerin tekelinde değildir. Ne oldu benden korktunuz mu? Ciddi bir rakip çıktım değil mi? Bari ihraç edince gücünüz yetsin.Yoksa pişman ederim.Siz kısa pantolonla dolaşırken ben bu davanın iktidara gelmesi için 44 yıldır çalışıyorum.Sizler gece konducusunuz. Sonradan geldiniz.Ben davanın asıl sahibiyim.Bir daha böyle haberler yayıp bir şey yapmaya kalkmamanızı tavsiye ederim"dedi.

”Bu yazıda benimde ismim geçiyor.Partiyi satıp CHP'yi kazandıran gördünüz mü Nurettin CANİKLİ'ye hesabını sordum diyen kişiler göreve talipler. Ben gecemi gündüzüme katıp Giresun Belediye seçimini kazanmak için çalıştım. Bir sürü paramı da harcadım. Ben Ak Partiden ihraç edeceklermiş. Beni ihraç edemezler. Önce onlar kendilerini ihraç etsinler. Bana güçleri yetmez. Ben bir saniye bile ihanet etmeyen çocuklarımı uçakla Trabzon'a getirip partime oy attıran adamım. Bir yapsınlarda görelim. Giresun başlarına nasıl yıkılıyor. Lafını ederlerde yapamazlar. Ben bu davaya 44 yılımı verdim. Hain olmadım. Asıl hainler yine Yönetimlere alınıyor. Ben onları iyi tanıyorum. Çekilip defolup gitsinler. Giresun seçimini ihanet ederek kaybettiren onlardı. Koltuklarından sahaya bile çıkmadılar. Bu ihaneti 3 defa Yılmaz CAN ile konuştum. Kendisine tedbir alması gerektiğini seçimi kaybedeceğini, Partide kendisine oy vermeyecek yöneticiler olduğunu oyun tezgahlandığını Kerim AKSU'ya yönetimden oy verecek kişiler olduğunu hep anlattım. Abi ben ne yapabilirim. Programı onlar yapıyor ben uymak zorundayım dedi. Sonuçta kaybetti. Yılmaz CAN kendisine anlattıklarımın en canlı şahididir. Diğer Aday Adayı Salih YILMAZ'da birinde yanımızda idi. Canlı şahittirler. YIlmaz CAN ile konuştuğumuz yeride vereyim. Osman KILIÇ'ın Sahra Pastanesinin köşe yeri idi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Bey, Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU Bey ve Bakanımız Nurettin CANİKLİ Bey nerede ise ben oradayım. Sizler artık çekilinde hizmet nasıl yapılır sizlere de gösterelim olmaz mı? Beni ihraç etmeye gücünüz yetmez. Sadece lafta kalır. Ben Ak Partide Ankara, Kocaeli dahil her yerde yer bulurum. Giresun benim memleketimdir. Korkunun ecele faydası yoktur. Giresun seçimlerini kaybettiğiniz gün zaten işiniz bitmişti. İşte açıklamam budur.12.12.2014”dedi.

Hakkında dolandırıcılık iddiasından geçilmeyen H.İ.Şengün'ün AKP'den ihraç edilmesinin normal olduğu belirtiliyor.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 790 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss