Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akustik Cafe hizmete açıldı
15 Kasım 2014, 22:24

Akustik Cafe hizmete açıldı

Kuşçulu Köyünde Ayhan Kaya, Samet Can Gülşen ve Selami Bulut bir ilki gerçekleştirerek üniversite öğrencileri için,Akustik Cafeyi hizmete açtı

GÖRELE’DE AKUSTİK KAFFE HİZMETE AÇILDI

Kafe'nin açılışını Görele Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Fikri Kaya,Ayhan Kaya ve yaptı.

Giresun’un Görele İlçesine bağlı Kuşçulu Köyünde Ayhan Kaya, Samet Can Gülşen ve Selami Bulut bir ilki gerçekleştirerek üniversite öğrencileri için “Akustik Cafeyi hizmete açtı.

Görele’de bulunan Giresun Üniversitesi Görele Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu öğrencileri için Akustik Kafe hizmete açıldı. Akustik Cafe’nin açılışına Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Fikri Kaya ve Mehmet Aksoy’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi Akustik Kefe’nin Görele’ye güzellik katacağına değinen Mehmet Aksoy, “Burada toplanmamızın amacı bu Cafe’nin açılışını yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Sizler bizlerin başımızın tacısınız. Bu kuruluş sizlerin sayesinde ve sizlerin desteği ile ayakta duracak. Sizlerin sosyal etkinlik açısından bir arada bulunmanız, okulda yaşadığınız stresleri burada atmanız için değerli kardeşim Ayhan Kaya ve çok değerli arkadaşları güzel düşünceleriyle sizler için açılmak üzere güzel katkılarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

Akustik Cafe’nin açılışını Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Fikri Kaya, Ayhan Kaya ve Mehmet Aksoy birlikte yaptı.

Görele’de özelikle üniversite öğrencileri için böyle bir yerin olmayışının bir eksiklik olarak gördüklerini ve bu nedenle Akustik Cafe’yi hizmete açtıklarına değinen Cafe işletmecisi Ayhan Kaya,

“İlçemizde büyük eksikliğinden söz edilen Akustik Cafe’yi hizmete açarak Görele’deki büyük bir eksikliği gidermiş olduk. Arkadaşlarım Samet Can Gülşen ve Selami Bulut’la birlikte işleteceğiz. Tüm üniversite öğrencilerini ve Görele halkını Akustik Cafe’ye bekliyoruz” diye konuştu.

Haber – Foto : Bekir Öztürk

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1461 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss