Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Protokolden 10 Kasım Mesajı
09 Kasım 2014, 23:57

Protokolden 10 Kasım Mesajı

Giresun ve Görele protokolü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 76.yıl dönümü dolayısıyla birer mesaj yayınladı

Protokolden 10 Kasım Mesajı

Vali Karahan 10 Kasım Mesajı

Valimiz Hasan Karahan’ın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 76. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj;

“Cumhuriyetimizin kurucusu,Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 76. yıl dönümünde bir kez daha minnet ve saygıyla anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal; siyasi – askeri dehası, fikirleri, başarıları ve düşünceleriyle sadece Türk tarihine değil, dünya tarihine adını altın harflerle yazdırmış büyük bir devlet adamıdır.

Kahraman milletimizle birlikte yeni bir devlet kurarak bizlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk; fikirleri ve eserleri ile bugün olduğu gibi yarın da yaşayacaktır. Onun bıraktığı mirası geleceğe taşımak ve daha da yükseklere çıkarmak hepimizin görevi ve ortak sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanın bölünmezliği için bu uğurda canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle yad ediyoruz”

GİRESUN MİLLETVEKİLİ SELAHATTİN KARAAHMETOĞLU’NUN 10 KASIM MESAJI

Atamızın aramızdan ayrılışının 75. yıldönümündeyiz. Düşünceleri ile sonsuza dek yolumuzu aydınlatacağını bilerek her 10 Kasımı, matem havasından uzak, onun düşüncelerini anlayarak, özümseyerek, çocuklarımıza ve genç kuşaklara başta Cumhuriyetin kuruluş felsefesi ve ilkelerini hatırlatarak geçirmeliyiz. Yüce Atatürk’ün Misak-i Milli, Anafartalar, Conk Bayırı, Arıburun, Çanakkale, İnönü’ler, Sakarya, Afyon ve İzmir ile ulusumuza onurunu, cesaretini bağımsızlık ve çağdaşlık için mücadele ruhunu yeniden kazandırdığını hatırlatarak her 10 Kasım’ı matem havasından uzak yeniden ileri ve çağdaş bir ülke yaratmanın umudu ve inancıyla yaşamalıyız. Atatürk’ü anlamak, algılamak, uygarlık ve çağdaşlığa giden yolda ilerlemek demektir. Atatürk'e ve atalarımıza olan borcumuzu ancak ülkemizi daha ileriye taşıyarak ödeyebiliriz. Ulusumuz hangi partiye, hangi görüşe sahip olursa olsun bugün Yüce Atasına daha fazla özlem duymaktadır. Yine Ulusumuz bilmektedir ki: bu ülkede başı dik yaşamakta oluşumuzu, tarihin en büyük şahsiyetlerinden Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 75. Yıldönümünde özlemle anar, silah arkadaşlarına ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet dilerim.

Selahattin KARAAHMETOĞLU - Giresun Milletvekili

BAŞKAN KERİM AKSU; “ATATÜRK’ÜN DEHASI HER GEÇEN GÜN PERÇİNLENİYOR”

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Aksu, Büyük Önder’in her geçen gün daha da ölümsüzleştiğini ifade etti.

Başkan Kerim Aksu Mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Milletimizi yok etmeye çalışan düşmana karşı, Büyük Önderimizin başlattığı, Milli Mücadele, kazanılan zaferler, Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti, onurlu birer yurttaş olarak yaşamamız için bizlere bırakılan en büyük mirastır. Mustafa Kemal Atatürk, liderliğinde vatan toprağını canlarıyla, kanlarıyla savunan tüm şehit ve gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Dünya milletlerinin, büyüklüğünü kabul ettiği Mustafa Kemal Atatürk, her geçen gün daha iyi anlaşılmakta, büyük dehası her geçen gün perçinlenmektedir.

Büyük Atatürk;

En Büyük Eserim dediğin Türkiye Cumhuriyeti’nin 91. Yılını coşkuyla kutladık. Giresun Halkı, kol kola ve inançla Cumhuriyet’i ilk günkü heyecanla sahiplenmiştir. Bizlere bıraktığın eserler sonsuza kadar yaşayacaktır. Eserlerinden ve Senden vazgeçmemiz mümkün değildir. Senin varlığın, Türk Gençliği’nin en büyük hazinesidir. Fikirlerin Işığımız, Cesaretin Karakterimiz, Cumhuriyet’in Yıldızımızdır. Hatıran önünde saygıyla eğiliyor,özlemle,şükranla,anıyoruz”

GÖRELE KAYMAKAMI ÜNAL KILIÇARSLAN 10 KASIM MESAJI

Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü,aramızdan ayrılışının 76. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj;

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü,aramızdan ayrılışının 76.yıl dönümünde Atamızı saygı ve saygıyla anıyoruz.

Türk Milleti'nin bağrından çıkardığı Atatürk,son nefesine kadar milletimizin her alanda yücelmesi için çaba göstermiş,ileri görüşlülüğü,eserleri,barışçı kimliği,dünya gerçeklerini iyi bilmesi,insani değerlere verdiği önem ve evrensel düşünce yapısı,onu dünyanın saygın liderlerinden biri haline getirmiştir.10 Kasımlar,Atatürk'ü fikirleriyle,idealleriyle anma ve cumhuriyetin değerlerini koruyarak ebediyete kadar yaşatma kararlılığını gösterme günüdür.Bugün üzerinde yaşadığımız modern Türkiye Cumhuriyeti'nde bağımsız ve özgür bireyler olarak,Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirlerine ve gerçekleştirdiği inkılapları sahiplenerek,mirasını geleceğe taşıyabilmek için,uğrunda binlerce şehit verdiğimiz vatanımıza ve bağımsızlığımıza her şart altında sahip çıkmak,cumhuriyetimizin değerlerini, kazanımlarını,her şartta korumak,kollamak ve yeni nesillere aktararak sonsuza kadar yaşatmak en önemli görevimiz olmalıdır.Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet,şükran ve rahmetle anıyoruz.Bizlere bıraktığın eserler sonsuza kadar yaşayacaktır"

Başkan Erener’den 10 Kasım Mesajı!

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 10 Kasım Atatürk'ün ölümünün 76.yıl dönümü olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Erener, mesajında, Atatürk’ün liderlik yeteneği ve üstün kişiliği ile tarihe mal olmuş bir lider olduğunu söyledi.

Türk Milletinin Anadolu topraklarında başlayan bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi hiç kuşku yoktur ki Atatürk sayesinde başarıya ulaştığını belirten Başkan Erener, “Onun milleti ile yazmış olduğu destan, bir milletin her türlü imkânsızlık içerisinde dahi bir liderle neler yapabileceğinin göstergesi olmuştur. Gazi, istiklal savaşımızın ardından Cumhuriyetimizi kurarak milletimizin önünde yepyeni ufuklar açmıştır. Bu sebepledir ki Ulu Önder Atatürk, dünyada pek çok topluma örnek olmuştur” dedi.

Başkan Erener, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Atatürk’ün aziz hatırasına ve onun mirasına sahip çıkmak, Türkiye Cumhuriyeti’ni çok daha güçlü, daha demokratik çok daha kalkınmış ve ilerlemiş bir ülke yapmak için çalışmak ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmakla olacaktır. Bu sebeple, her 10 Kasım ruhumuzda hissettirdiği hüzne rağmen, taşıdığı anlam bakımından Atatürk’ün fikirlerinin daha güçlü bir şekilde anlaşılarak tatbik edileceği günler olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum”

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıldönümünde bir kez daha minnetle anıyoruz.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 936 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss