Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bayram bilançosu: 16 ölü, 56 yaralı
04 Ekim 2014, 01:03

Bayram bilançosu: 16 ölü, 56 yaralı

Bayram başlamadan yollar yine kan gölüne dündü

Tatilde 24 saatlik kaza bilançosu: 16 ölü, 56 yaralı

Kurban Bayramı başlamadan yollar yine kan gölüne dündü. Perşembe günü mesainin bitimiyle birlikte başlayan tatil göçünde 24 saatte meydana gelen kazalarda 16 kişi öldü, 56 kişi yaralandı.

Perşembe günü Sivas, Aksaray ve Erzincan'da meydana gelen 3 kazada 7 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. Bugün ise saat 16.00'ya kadar Manisa, Konya, Kastamonu, Denizli, Elazığ, Muğla, Tekirdağ ve Çorum'da9 kaza meydana geldi. Bu kazalarda 9 kişi öldü, 43 kişi yaralandı.

BAYRAM KAZALARI

* MANİSA: 8 ölü, 1 yaralı

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde sürücünün direksiyon başında uyuklaması sonucu iki otomobil çarpıştı. Kazada iki aracın sürücüleri Kenan Dilsiz, Metin Kardaşlı ile araçlarda bulunan Sebahat Dilsiz, Seniha Dilsiz, Mehmet Dilsiz, Selma Kırtan, Şükrüye Kırtan ve Recep Kırtan öldü. 11 yaşındaki Ece Nur Kardaşlı yaralandı.

* AKSARAY: 3 ölü, 4 yaralı

Hatalı sollama sonucu iki otomobilin çarpıştığı kazada Ali Kayabaşı, Fadime Duyar ve Yeter Duyar öldü, Zaide Kayabaş, Osman Karacagün, Erhan Keleş ve Ahmet Kaynar yaralandı.

* SİVAS: 3 ölü, 2 yaralı

Sivas'ın Koyulhisar İlçesi yakınlarında Kelkit Çayı'na uçan hafif ticari araçta Adem Sümbül, eşi Emine Sümbül, 1.5 yaşındaki çocukları Emre Sümbül öldü. Diğer çocukları Rabia ve İshak yaralandı.

* ERZİNCAN: 1 ölü, 7 yaralı

İstanbul'dan Kars'a gidenlerin bulunduğu otomobil şerit ihlali yapması sonucu karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kazada Besra Daşdemir öldü, iki otomobildeki 7 kişi yaralandı.

* DENİZLİ: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli'de kavşakta traktöre çarpan otomobil takla attı. Sürücü Ramazan Alca, eşi Raziye ve 1 yaşındaki oğlu Kaan Mert yaralanırken, 3 yaşındaki kızı Arife Zeynep Alca öldü.

* KONYA: 7 yaralı

İzmir'den memleketleri Tokat'a bayram tatiline gidenlerin bindiği ticari araçla otomobil çarpıştı. Kazada iki araçtaki 7 kişi yaralandı.

* KASTAMONU: 3 yaralı

İstanbul'dan Trabzon'a giden otomobilin sürücüsü direksiyon kontrolünü yitirince araç şarampole yuvarlandı, 3 kişi yaralandı.

* ELAZIĞ: İki kazada 10 yaralı

TIR'la çarpışan otomobilde polis memuru Serkan Telli ve eşi Süphan Telli yaralanırken 8 aylık kızları Perihan Nisa yara almadan kurtuldu.

Yine Elazığ'da meydana gelen kazada Ankara'dan Siirt'e bayram tatiline giden bindiği minibüs şarampole yuvarlandı, 7 kişi yaralandı.

* MUĞLA: 6 yaralı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde kavşakta hatalı dönüş yapan sürücünün yönetimindeki otomobil ile karşı yönden gelen otomobil çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı.

* TEKİRDAĞ: 5 yaralı

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı.

* ÇORUM: 8 yaralı

Çorum'un Osmancık İlçesi’nde bir otomobilin arka lastiği patladı. Arkadan gelen otomobilin sürücüsü bu araca çarpmamak için direksiyon kırınca şarampole yuvarlandı. Lastiği patlayan araç da su kanalına düştü. Kazada her iki araçta bulunan 8 kişi yaraladı.

(DHA)

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 536 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Haber

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun Fakıbaba, köyüne geri dönen çiftçi ailelere 300 damızlık koyun ile maaş verileceğini açıkladı

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor Uymayanlar hakkında 25 bin TL'den 1 milyon TL'ye kadar idari para cezası uygulanacak.

Seçime Girecek Partiler Açıklandı

Seçime Girecek Partiler Açıklandı İyi Parti listede yok

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar?

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar? Kış lastiği uygulaması 1 Aralık-1 Nisan arasında uygulanacak.

Sarma sigara satana da bulundurana da hapis cezası

Sarma sigara satana da bulundurana da hapis cezası Sarma sigara satana, bulundurana ve nakledene 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss