Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kaymakamdan afetzede köylere ziyaret
28 Eylül 2014, 22:01

Kaymakamdan afetzede köylere ziyaret

Kılıçarslan,24 Eylül 2014 Çarşamba günü etkili olan yağıştan zarar gören Soğukpınar Köyü ile Gülpınar Köyü'nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu

GÖRELE KAYMAKAMI KILIÇARSLAN’DAN SELDEN ZARAR GÖREN KÖY YOLLARINDA İNCELEME

Giresun,Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan,24 Eylül 2014 Çarşamba günü etkili olan yağıştan zarar gören Soğukpınar Köyü ile Gülpınar Köyü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Aşırı yağışlar sonucu zarar gören köy yollarında meydana gelen tahribatları yerinde görmek ve incelemek, amacıyla12 köyde Özel İdare Görele Şantiye Şefi Coşkun Kanber, ile birlikte  incelemelerde bulunan Kaymakam Kılıçarslan, vatandaşın mağduriyetinin giderileceğini ifade etti.

Öncelik sırasına göre hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini vurgulayan Kaymakam Kılıçarslan, sel nedeniyle bozulan yolların onarımına başlanacağını belirterek, devletin vatandaşlara hizmet için var olduğunu ve ne hizmet gerekiyorsa onu yapmaya gayret ettiklerini ifade etti.

İncelemeler sonrasında konuşan Kaymakam Kılıçarslan, aşırı yağış sonucu ilçeye bağlı Çatakkırı Köyü İlkokulu bahçesini köyden geçen derenin yükselmesiyle tamamen tahrip olması sonucu risk altında olduğunu söyledi.

Kaymakam Kılıçarslan,

“Çatakkırı Köyü İlkokulu bahçesinin önünden akan derenin biran önce ıslah edilmesi gerekiyor. Burası için gerekli kurumlara bilgi verildi. Köy yollarımızı kapsayan Güvendik, Yeşildere, Beyazıt, Çatakkırı, Beşirli, Karadere, Soğukpınar, Gülpınar, Ataköy, Akharman, Şahinyuva ve Derekuşçulu, Köylerimizde stabilize olan yollarımız tamamen tahrip oldu. Tahrip olan köy yollarımızı ekiplerimizle birlikte müdahale ederek araçların geçişi sağlandı. Beşirli Köyü ile Koyunhamza Köyünde meydana gelen heyelanlar temizlenerek araçların geçişleri sağlandı. Bu iki köyün yolu risk altında biran evvel istinat duvarı yapılması gerekiyor. Aşırı yağıştan sonra bozulan köy yollarımızda stabilize ve betonlama çalışmaları yapılması gerekiyor. Şu anda bütün köy yollarımızda greyder, kepçe ve büyük iş makinelerinin yapacağı işler var. Yapılması gereken menfez ağızları değişmesi gereken büzler ve borular var. Bunların biran önce değiştirilip yapılması gerekiyor. Köy yollarıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Haber - Foto: Bekir Öztürk

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 633 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss