Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Giresun'u dalgalar yuttu!
25 Eylül 2014, 20:30

Giresun'u dalgalar yuttu!

Karadeniz Sahil Yolu Ordu ve Trabzon istikametlerine her iki yöne yaklaşık 1,5 saat süreyle trafik ekiplerinin koordinesinde yol trafiğe kapatılmıştır

Giresun’u dalgalar yuttu!

24.09.2014 günü saat 08.30 sıralarında olumsuz hava şartları nedeniyle deniz suyu seviyesinin yükselmesi ile birlikte dalgalar özellikle Emniyet Müdürlüğü önünden Liman kavşağına kadar olan kısımda Karadeniz Sahil yolu ve şehir içi toplayıcı yolda su baskınına neden olmuştur.

Yoğun su kitlesi nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu Ordu ve Trabzon istikametlerine her iki yöne yaklaşık 1,5 saat süreyle trafik ekiplerinin koordinesinde yol trafiğe kapatılmıştır.

Karayolları, İl Özel İdaresi, Emniyet Müdürlüğümüz ve Belediye ekiplerinin çalışmaları neticesi Karadeniz Sahil yolu her iki yöne kontrollü olarak trafiğe açılmıştır.

Yaşanan deniz taşkını sonucu yapılan hasar tespit çalışmasında Polis Merkezi Amirliğimize 7 adet araç sürücüsü araçlarının hasar görmesi nedeni ile müracaatta bulunmuş, ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarda  11 aracın daha hasar gördüğü fakat araç sahiplerinin kasko şirketleri ile görüşerek araçlarını fotoğraflayarak çekici marifeti ile çektirdikleri tespit edilmiştir. Ayrıca vatandaşlarımıza ait 3 Daire, 3 Depo,4 işyeri ve 3 Kazan dairesi ile belirtilen mevkide bulunan ağaçlar demir korkuluklar, kaldırım taşları ve banketlerde de büyük çaplı hasar meydana gelmiştir.

Bahse konu olay ile ilgili hastaneler ve sağlık kuruluşları ile kurulan iletişim sonucunda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadığı anlaşılmıştır.

Giresun Valiliği

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 619 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss