Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP'de Bulancak Komedisi
22 Eylül 2014, 22:53

CHP'de Bulancak Komedisi

Fatma Karaibrahim Canik ortada yok

CHP'de Bulancak Komedisi

Fatma Karaibrahim Canik ortada yok.

CHP Genel merkezi İlçe Başkanlığı görevine atadı,İl Başkanı Eşref Karaibrahim görevden aldı ve kayyum atadı.Ancak,partinin anahtarları Fatma hanımla birlikte kayıp!

1999 ve 2014 yerel seçimlerinde Bulancak Belediye Başkanlığına aday olan Fatma Karaibrahim Canik, kısa bir süre önce Bulancak İlçe Başkanlığı'na yeniden atandı. Ancak karaibrahim iddialara göre 'kongre kararı almadığı için' İl Başkanı Eşref Karaibrahim tarafından görevinden alındı. CHP İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz ise, ilça başkanlığına kayyum olarak  atandı. 

Karaibrahim kapıda kaldı

Ancak bu süreçte ilginç bir gelişme yaşandı. İddialara göre, İl Başkanı Eşref Karaibrahim, parti yöneticileri ve Ömer Mustafa Yılmaz ve arkadaşları ile partiye kapısı kapalı olduğu için giremedi. Partinin anahtarı Fatma Karaibrahim Canik'le birlikte kayıplara karışmıştı. Canik'ten partiyi teslim alamayan Karaibrahim, tutanakla durumu tespit ederek İlçe Seçim Kuruluna ve genel merkeze bildirdi.Partiye çilingir çağrılarak girildiği de iddia edildi. 

Tüm bu yaşanan gelişmelerle ilgili CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim'in bir açıklama yapmaması ise garip karşılanıyor. Karaibrahim'in böylesine kamuoyu ve partililerin merak ettiği bir konuda suskun kalmasına bir anlam verilemiyor. 

Ömer Mustafa Yılmaz "Kayyum Başkan" oldu

Öte yandan CHP Bulancak İlçe Başkanlığı görevine kayyum başkan olarak atanan Ömer Mustafa Yılmaz, "Yasal presedürleri tamamlayaceğız ve geçici olarak atanan beş kişilik yönetimle  partiyi kongreye hazırlayacağız. Bu bir parti görevidir. Herkese hayırlı olacağına inanıyorum" dedi.

Yılmaz görevi resmi olarak devraldıktan sonra bir açıklama yapacağını söyledi. 

1 ay içinde gerçekleşecek kongrede,Canik'in yeniden aday olacağı belirtiliyor. 

Giresun28haber

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1785 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Kılıçdaroğlu: "Ambulanstaki video kaydını hangi güç sildirdi?"

Kılıçdaroğlu: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Rabia Naz'ın şüpheli ölümü sonrası yaşananl...

AKP'li Nurettin Canikli'den Rabia Naz'ın babasına dava!

AKP'li Nurettin Canikli'den Rabia Naz'ın babasına dava! Rabia Naz cinayetinin üstünü örtmekle suçlanan AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Rabia Naz'ın babas...

Kesin seçim sonuçları açıklandı

Kesin seçim sonuçları açıklandı 7 Haziran 2015 genel seçimi kesin sonuçlarını YSK Başkanı Sadi Güven açıkladı

Alçelik;"Ülke ekonomisi çıkmaza sürüklenmiştir"

Alçelik; Yrd.Doç.Dr.Turhan Alçelik Saadeti AKP'de buldu!

Gurbetçiler oy kullanmaya başladı

Gurbetçiler oy kullanmaya başladı Türk seçmenler, 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimi için bugün sandık başına gitmeye başladı

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss