Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ethem Bakar'ı Allah Korudu!
15 Eylül 2014, 01:19

Ethem Bakar'ı Allah Korudu!

Ethem Bakar,Eğribel-Tamdere arasında kendi kullandığı araçla takla atarak şarampole yuvarlandı

Ethem Bakar’ı Allah Korudu!

Ethem Bakar,Eğribel-Tamdere arasında kendi kullandığı araçla takla atarak şarampole yuvarlandı.

Gurbetçi Giresun Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Haberciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve TRT Haber Muhabiri Ethem Bakar Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin Giresun’un Alucra ilçesinde bakanlığı sonrası annesini ilk ziyareti programını takip dönüşü Eğribel-Tamdere arasında kendi kullandığı araçla takla atarak şarampole yuvarlandı.

Ethem Bakar ile birlikte kameraman olarak görev yapan Murat Bıçakcı günün ilk saatlerinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin Alucra ilçesinde annesi Ayşe Canikli’yi ziyaretini TRT Haber Trabzon Bölge Müdürlüğü adına takip etmek üzere Alucra’ya gittiler. Burada yaptıkları çekimler sonrası Giresunspor’un saha ve seyircisi önünde oynayacağı  ve TRT Spor kanalından canlı yayınlanacak olan Adana Demirspor maçı öncesi ve sonrası programı için kafileden ayrı olarak yola çıktılar.

Ethem Bakar’ın idaresindeki 34 JE 3770 plakalı araç Eğribel-Tamdere geçidinde kaygan yoldan şarampole yuvarlandı, kazada Ethem Bakar ve Murat Bıçakçı herhangi bir yara almazken araçta maddi hasar meydana geldi.

Olay yerine gelen Jandarma ekiplerince gerekli işlemlerin yapılması ile Ethem Bakar ve Murat Bıçakçı Giresun’dan gelen bir araç ile Giresun Atatürk Stadyumundaki görevlerine devam ettiler.

Ethem Bakar’a Yurt içi ve Yurtdışından Telefon Yağmuru;Kaza sonrası ilk arayanlardan biri Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli oldu,  Ethem Bakar’a geçmiş olsun dileklerini ileten Nurettin Canikli yapılabilecek ne varsa yapılması talimatı verdi. Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın’da Ethem Bakar’ı arayarak kaza hakkında bilgi aldı ve yapılabilecek bir yardım olup olmadığını öğrendi. Yurtdışından Dernek Başkanları Cevat Öksüz, Aydın Petekçi başta olmak üzere Amerika ve Hollada da yaşayan hemşerilerimize kanaat önderliği yapan bir çok isim telefon ve mesaj ile Ethem Bakar’a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ethem Bakar duygularını şöyle ifade etti;

“Sözün bittiği yerdeyim,bu araçtan sağ çıktım,Allah bana dua eden bütün müslümanlardan razı olsun, onların duaları sayesinde şuan yaşadığımı düşünüyorum.Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli'nin programını TRT Haber Trabzon bölge adına takipten dönerken Tamdere mevkiinde takla atıp şarampole yuvarlandık.Allah korudu,hayatımda yaptığım en büyük kaza beraberimde kameraman arkadaşımda hiç yara almadan kurtulduk şükürler olsun.

Herşeye rağmen görev herşeye rağmen güler yüz aslında sadece iki saat önce ölümden dönmüşüm hiç önemi yok o görev tamamlandı...Böylesine önemli bir kaza sonrası başta Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Nurettin Canikli, Ak Parti Giresun il Başkanımız Hasan Aydın, Giresun Milletvekilimiz Mehmet Geldi olmak üzere 200 üzeri geçmiş olsun ve iyi dileke ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Beklenmedik bu kaza bana kimlerin gerçek dost kimlerin ise menfaatçi olduğunu bir kez daha gösterdi. Allah'a şükürler olsun bir sürü dostum kardeşim büyüğüm ve her şeyden çok sevdiğim dev bir aillem varmış Allah onları iki cihanda var eylesin, nankör ekmeğimi yemiş emeğimi gasp etmiş kendini beğenmiş bir iki kişi hariç herkese minnetlerimi sunuyorum”dedi.

Gurbetçi Giresun Gazetesi İmtiyaz Sahibi, TRT Haber Giresun Muhabiri Ethem Bakar geçirdiği kazaya aldırış etmeden Giresun Atatürk Stadyumunda TRT Spor tarafından yayınlanan Adana Demirspor maçındaki görevinin başına geçmesi gerek iş arkadaşları gerekse basın camiasında takdir ile karşılandı.

Haber : Ali Dursun www.gorelesol.com - Gurbetci Giresun

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1361 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss