Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kolunu ayının boğazına soktu
11 Eylül 2014, 15:43

Kolunu ayının boğazına soktu

Gerçek ayıboğan Tunceli'den çıktı

Kolunu ayının boğazına soktu

Gerçek ayıboğan Tunceli'den çıktı

Tunceli'de ayının saldırısına uğrayan genç, kolunu boğazına soktuğu ayıyı nefessiz bıraktı. Bitkin düşen ayı, 2 yavrusuyla uzaklaştı.

Tunceli'de ayının saldırısına uğrayan 22 yaşındaki Mehmet Erdoğan, boğazına soktuğu koluyla ayıyı nefessiz bırakarak kurtulmayı başardı. Merkeze bağlı Hengirvan Yaylası'nda ailesiyle birlikte yaşayan Mehmet Erdoğan, önceki gün yayladan şehre gitmek üzere yola çıktı. Sabah'ı haberine göre, meşelik bir alandaki patika yolda ilerlediği sırada arkasından ses duyan genç, döndüğünde büyük bir ayıyla karşılaştı. Ayı, kaçmak isteyen ancak yaşadığı şokla yerinden kıpırdayamayan gencin sağ elini kaptı. Elini ayının ağzından kurtaramayacağını anlayan Erdoğan, kolunun tamamını ayının boğazına soktu. Bir süre nefessiz kalarak bitkin düşen ayı, yaklaşık 20 metre sürüklediği gencin kolunu bırakmak zorunda kaldı. Ayı ve yanındaki iki yavrusu, hızla olay yerinden kaçtı.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Bir anlık kararla, ayının elinden kurtulmayı başaran yaralı genç, güçlükle de olsa yaylaya ulaştı. Ailesinin ihbarıyla afad ekipleri ile 112 Acil sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaylada ilk tedavisi yapılan Erdoğan, daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Hayati tehlikesi bulunmayan genç, yaşadığı dehşet dolu anları anlattı: "Yaylada yürüyordum. Patika bir yolun üst tarafından meşelik alana girdim. Henüz 100 metre kadar yürümüştüm ki, bir uğultu duydum. Döndüğümde ayı yanımdaydı. Bir anda ona yakın olan elimi kaptı. Ben de kolumu boğazına soktum. Beni 15-20 metre sürükledikten sonra nefesi tükendi ve bırakmak zorunda kaldı"

haberler

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 508 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Haber

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun

Köyüne Dönene Maaş ve 300 Koyun Fakıbaba, köyüne geri dönen çiftçi ailelere 300 damızlık koyun ile maaş verileceğini açıkladı

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor

Kişisel Verileri Korumayana Ağır Ceza Geliyor Uymayanlar hakkında 25 bin TL'den 1 milyon TL'ye kadar idari para cezası uygulanacak.

Seçime Girecek Partiler Açıklandı

Seçime Girecek Partiler Açıklandı İyi Parti listede yok

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar?

Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar? Kış lastiği uygulaması 1 Aralık-1 Nisan arasında uygulanacak.

Sarma sigara satana da bulundurana da hapis cezası

Sarma sigara satana da bulundurana da hapis cezası Sarma sigara satana, bulundurana ve nakledene 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss