Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ölümü Halen Aydınlanmadı
01 Eylül 2014, 10:37

Ölümü Halen Aydınlanmadı

Başsavcı Arslan,'Faile çok yaklaştık' demişti

Polis Cinayetine Asker mi Karıştı?

Faili halen bulunamadı...

Görele’nin Aydınlar Beldesi’nde 2006 yılında Mehmet Ali Yanık (56) isimli eski polis memurunun evinde kafasından silahla vurulmasıyla ilgili failler halen bulunamadı.

Dönemin Görele C.Savcısı Arslan; "Faile çok yaklaştık"demişti.

Görele’nin Aydınlar Beldesi’nde 2006 yılında Mehmet Ali Yanık (56) isimli eski polis memurunun evinde kafasından silahla vurulmasıyla ilgili davada ilginç bir boyuta ulaşıldı. Görele Cumhuriyet Başsavcısı Yüceler Arslan, katile ulaşılacak bazı delillerin gizlendiğini belirterek 3 astsubaya dava açtı.

2006 yılında yürütülen soruşturmada davayı soruşturan önceki savcı Beyhan Kocaman’ın görevinden istifa ettiği öğrenilirken olayda görev yapan Görele Jandarma Karakol Komutanı H.Ç., Olay Yeri inceleme timinde görevli M.Y.T. ile S.A. hakkında dava açıldı.

Başsavcı Arslan, “Faile çok yaklaştık” dedi.

Görele’nin Aydınlar Beldesi’nde 2006 yılında faili meçhul cinayete kurban giden eski polis memuru Mehmet Ali Yanık davasında şok gelişme yaşandı. Görele Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturmaya ilişkin olarak görev yapan Görele Jandarma Karakol Komutanı Astsubay H.Ç, M.Y. T ve S.A. hakkında delilleri gizleme veya yok etmek suçundan dava açıldı.

Faili hala meçhul olan eski polis memuru Mehmet Ali Yanık (56), Görele’nin Aydınlar Beldesi Karlıbel Mahallesi’ndeki evinde kafasından silahla vurulmuş halde bulunmuştu. Savcı Beyhan Kocaman tarafından yapılan soruşturma ve inceleme sonucunda faili bulunamamıştı. Savcı Bayhan Kocaman’ın tayin olup ilçeden ayrılmasının ardından göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Yüceler Arslan, söz konusu cinayet dosyasını yeniden ele aldı.

DAVAYI SORUŞTURAN SAVCI İSTİFA ETTİ, 3 ASTSUBAYADA DAVA AÇILDI

Yapılan incelemeler sonucunda Savcı Yüceler Arslan’ın kendilerini katile ulaştıracak bir takım delillerin gizlendiği dikkatinden kaçmadı. Görele Cumhuriyet Başsavcısı Yüceler Arslan’dan önce söz konusu davayı soruşturan Savcı Beyhan Kocaman’ın görevinden istifa ettiği öğrenilirken, olayda görev yapan Jandarma Karakol Komutanı H.Ç ve Olay Yeri İnceleme Timi’nde görevli M.Y.T ile S.A’ya delilleri gizleme veya yok etmeden dolayı dava açıldı. Hakkında dava açılan Astsubay H.Ç, M.Y.T ve S.A’nın bir süre önce tayini çıkarak ilçeden ayrıldıkları da edinilen bilgiler arasında.

SAVCI ARSLAN; "SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR"

Astsubaylara dava açıldığını doğrulayan Görele Cumhuriyet Başsavcısı Yüceler Arslan,"Mehmet Ali Yanık cinayetinde yaptığımız inceleme sonucunda bir takım delillerin gizlendiğini fark ettik. Faile ulaşmamızı kolaylaştıracak delillerin gizlenmiş ya da yok edilmiş olması işimizi zorlaştırmaktadır. Bu davada yeterince inceleme yapılmadığı ve bazı delillerin gizlendiği tespit edilmiştir. Bu nedenle de daha önce Görele Jandarma Karakolu’nda görev yapan astsubaylara dava açılmıştır. Söz konusu cinayetin soruşturması da devam etmektedir. Ancak faile çok yaklaştık" dedi.

girdef.org.tr

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1560 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss