Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dereli Servet'ine Ağlıyor
29 Ağustos 2014, 00:18

Dereli Servet'ine Ağlıyor

Dereli halkı Servet Karaca için gözyaşı döküyor

DERELİ KAYBETTİĞİ "SERVET" İNE AĞLIYOR

Dereli halkı Servet Karaca için gözyaşı döküyor.

Dereli'nin sevilen gençlerinden Servet Karaca'(27)nın elim bir kaza sonucu ölümü ilçe halkını yasa boğdu.

Dereli Maden Köyü eski muhtarlarından merhum Mustafa Karaca 'nın oğlu, Dereli ilçesinin yetiştirdiği ahlaklı ve faziletli gençlerden sevgili Servet Karaca (27) Dereli Kotana Mevkii'nde bulunan Arizona gölünde elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti.

27 Ağustos 2014 Çarşamba günü akşam üzeri serinlemek için göle yüzmeye gelen Dereli'nin genç kuşaklarından Servet Karaca (27) kayalıktan göle atlarken dengesini kaybederek, kafasını kayalıklara çarpmış ve ardından Arizona gölüne düşerek doyamadığı hayata veda etmiştir.

Servet Karaca'nın elim kaza sonucu ölüm haberini alan ailesi, yakınları ve pek sayıda sevenleri ile Dereli halkı olay yerine akın eti. Arama çalışmaları neticesinde Servet'in cansız bedeniyle karşılaşan ailesi ise büyük acılar içinde gözyaşı dökerek ağıt yakmaya başladılar. Gölden çıkarılan Servet Karaca'nın cansız bedeni Dereli devlet Hastahanesi morguna kaldırılarak Dereli Cumhuriyet Savcılığının yaptığı otopsi neticesinde ölüm nedeninin araştırılması için Trabzon Adli Tıp'a gönderildi.

HENÜZ ÜÇ YILLIK EVLİYDİ

Gencecik yaşında ölümü Dereli'de büyük üzüntü yaratan Servet Karaca'nın bir yıllık evli olduğu ve eşinin de 3 aylık hamile olduğunun öğrenilmesi acılara bir yenisini daha ekledi.

CENAZE CUMA GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK

Adli Tıp'ta yapılacak otopsi ve incelemenin ardından merhum Servet Karaca'nın cenazesi 29 Ağustos 2014 günü Dereli merkez Ulu Camii'nde Cuma namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Dereli Maden Köyü'ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Giresun Dergisi yazı ailesi merhuma yüce Allah'tan rahmet, geride bıraktığı acılı ve kederli ailesine, yakınlarına, ve sevenlerine taziyelerini bildiriyor, derin acılarını paylaşıyor.

"BUGÜN SUYA DOYAMADIM"

Servet Karaca'nın arkadaşlarıyla Arizona Gölü'nde yüzerken bir ara "Bugün suya doyamadım" dediği öğrenildi. Bu sözlerinin ardından bir süre sonra göle dalış yapması ve kafasını kayalıklara çarparak acı sona yaklaşması arkadaşları arasında duygusal ve acı bir hatıra olarak kaldı.

Giresundergisi

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 1538 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss