Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Üzülerek veda ettiler
27 Ağustos 2014, 23:17

Üzülerek veda ettiler

Zorunlu yer değiştirme (rotasyon) kapsamında tayinleri çıkan Selçuk Katırcıoğlu ile Mürsel Bektaş için veda yemeği düzenlendi

ÜZÜLEREK VEDA ETTİLER!

Görele’de İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan ve zorunlu yer değiştirme (rotasyon) kapsamında tayinleri çıkan Selçuk Katırcıoğlu ile Mürsel Bektaş için veda yemeği düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemeğe Görele Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Öncü, Görele İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede ve eğitim camiasından okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Burada bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, Şube müdürlerimiz Selçuk Katırcıoğlu ile Mürsel Bektaş’ın Görele’ye eğitim açısından çok büyük katkılarının olduğunu söyledi.

İlçe adına kendilerine özgüvenle çalıştıklarını için teşekkür ettiğini belirten Dede, “Uzun yıllardır beraber çalıştığımız ve her alanda onları örnek aldığım, onlardan bilgi paylaştığım iki tane ağabeyim, şube müdürlerimiz rotasyon nedeniyle ilçeden ayrılmak zorunda kaldılar. Kendilerinin eğitim açısından ilçeye çok büyük katkıları olmuştur. Ben kendilerine ilçemize vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Gittikleri görev yerlerinde ise kendilerine başarılar diliyorum. Görele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kendilerine her daim kapısı açıktır” dedi.

Tayini Trabzon’un Arsin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne çıkan Mürsel Bektaş ise, “Görele bana kendi memleketimden daha sıcak geliyor. Buradan ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Görele’de eğitim alanında güzel hizmetler yaptık. Bunu başımız dik, gönlümüz açık söyleyebilirim. Burada açı tatlı bir çok anılarımız oldu. Ben herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tayini Kocaeli’nin Karamürsel İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne çıkan Selçuk Katırcıoğlu ise, “Görele’de eğitime çok önemli katkılarımız olduğuna inanıyorum. Görele eğitim ve öğretimde farklı bir özelliğe sahip bunu değişik yerlerde görev yaparsanız çok iyi şekilde anlarsınız. Buranın farklı bir yeri var. Umudumuz, temennimiz bozulmamasıdır” dedi.

Konuşmaların ardından Şube Müdürleri Selçuk Katırcıoğlu ile Mürsel Bektaş’a ilçede eğitime verdikleri desteklerden dolayı Görele İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede tarafından plaket verildi.

Haber – Foto : Kamil Yılmaz

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 785 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Görele

Oto Faresi Tutuklandı

Oto Faresi Tutuklandı Görele’de çalışan oto faresi, oto boya ustası Mehmet Türkmen tutuklandı.

Görele Halkı Kazandı

Görele Halkı Kazandı Hastane branşlarına doktorlar gelmeye başladı.

Çöp Eylemine Ara Verildi

Çöp Eylemine Ara Verildi Çavuşlu çöp eylemine 15 gün ara verildi.

Görele'de İmar Vurgunu

Görele'de İmar Vurgunu Akpli Başkandan Görele'de İmar Vurgunu

Yeğen Katili Oldu

Yeğen Katili Oldu Öz yeğenini bıçaklayıp öldürdü

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss