Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Giresun CHP'de ortak Kurultay kararı yok
27 Ağustos 2014, 12:34

Giresun CHP'de ortak Kurultay kararı yok

Aksu;'Herkes hür iradesiyle oy kullanacak,bir yönlendirme olmaz'dedi.

GİRESUN CHP’DE KURULTAY İÇİN ORTAK KARAR YOK

BAŞKAN AKSU,

MİLLETVEKİLİ KARAAHMETOĞLU VE İL BAŞKANI EŞREF KARAİBRAHİM'İN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK MESAJINI,"ONLAR SİYASİ DEĞERLENDİRMELERE YAPABİLİR.AMA BEN BELEDİYE BAŞKANIYIM,VERİLMİŞ KARARIMIZ ORTAK KARARIMIZ YOK,HERKES HÜR İRADESİYLE OY KULLANACAK.BİR YÖNLENDİRME OLMAZ" SÖZLERİYLE DEĞERLENDİRDİ.

İŞTE CHP GİRESUN KURULTAY DELEGELERİ

6-7 Eylül 2014 tarihinde CHP’de yapılacak kongrede Giresun’dan Mehrube Akgün,Kerim Aksu,Selma Alp,Burak Bektaşoğlu,Eşref Karaibrahim,Fatma Karaibrahim,Mesut Öztürk ve Murat Yıldırım yeni Genel Başkan seçmek için oy kullanacak isimler.

GİRESUN CHP’DE KURULTAY İÇİN ORTAK KARAR YOK

5-6 Eylül tarihlerinde yapılacak CHP kurultayı öncesinde CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmet ve il Başkanı Eşref Karaibrahim, tarafını belli ederek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verdi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu ise, ‘tarafsız’ bir görüntü çizdi.

Nevşehir'de İl Başkanları toplantısına katılan Karaibrahim, açıklamasında, “Giresun İl Başkanı olarak genel başkanımı destekliyorum. Giresun’a döndükten sonra kurultay delegelerini de toplayarak onların da görüşünü alacağım. Herkesin görüşüne saygılıyız ama Giresun olarak genel başkanımız Kılıçdaroğlu’nun yanında olduğumuzu şimdiden ifade edebilirim” dedi.

Milletvekili Karaahmetoğlu ise, “Bu bir demokratik yarıştır. Herkes aday olabilir. Ben şahsen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyorum. Onunla başarılı olacağımızı düşünüyorum ” ifadelerini kullandı.

Henüz delegeler olarak bir ortak kararları olmadığını söyleyen Belediye Başkanı Aksu da “seçim sonrasında kurultayların olması normaldir. Durum değerlendirmesi yapmak, gerekiyorsa kan değişimine gitmek, demokrasinin gereğidir. 9 ay sonra milletvekilliği seçimi var. Partimiz bu kurultayda güçlenecek ve seçime hazırlanacak” dedi.

Kerim Aksu, “Giresun delegeleri olarak bir adayı destekleme yönünde kararımız yok. İl Başkanı tabi bir değerlendirme yapabilir. Delegeleri toplar, karar da alabilir. Ben belediye başkanıyım. Bu yönde delegelerle görüşmem bir yönlendirmem olmayacak.Aday ismi telafüz etmem doğru olmaz. Her iki adaya da başarılar dilerim. Herkes hür iradesiyle hareket etmeli. ” diye konuştu.

Kurultayda Giresun’dan, Kerim Aksu, Selma Alp, Burak Bektaşoğlu, Eşref Karaibrahim, Mehrube Akgün Fatma Karaibrahim, Mesut Öztürk ve Murat Yıldırım oy kullanacaklar.

giresun28haber

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 611 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss