Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tirebolu Belediyesinden su açıklaması
19 Ağustos 2014, 01:00

Tirebolu Belediyesinden su açıklaması

Karapıçak,ilçede zaman zaman yaşanan su kesintileri ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı

Tirebolu Belediyesinden su açıklaması

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak,ilçede zaman zaman yaşanan su kesintileri ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Karapıçak açıklamasında uzun zamandır kısmi olarak kısa ve uzun süreli su kesintilerinden kaynaklanan mağduriyetler doğduğunu belirterek;

"Bu konu bizlere bilerek yapılan bir uygulamaymış gibi yansıtılıyor ve Belediyemiz zan altında bırakılıyor. Tüm Tirebolu Halkı bilmelidir ki Tirebolu Belediyesi iç ve dış ekipleriyle saat, gün ve mekan gözetmeksizin sizlerin huzuru ve konforu için çalışmaktadır. Yaşanan su kesintilerinin 2 gerekçesi bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi ve göz ardı edilmeyecek kadar büyük olanı, uzun yılların bir ihmali olan alt yapı eksikliğidir. İlçemizde 25-30 yıl önce yapılmış olan içme suyu şebeke altyapısı kullanılmaktadır. Bu alt yapı artık ömrünü doldurmuş hale geldiğinden sürekli olarak boru çatlakları, vana patlamaları gibi arızalar meydana gelmektedir. Biz bu durumlarda ivedilikle çalışarak bu mağduriyeti minimize etmeye çalışıyoruz. Şu an da çalışmaları devam eden alt yapı ve İçme suyu projeleri tamamlandığı zaman artık su ile ilgili hiçbir beşeri sorunumuz kalmayacaktır. Ayrıca ikinci husus ise şu an da sürmekte olan alt yapı çalışmasıdır. Bu çalışma sırasında bazı aksaklıklardan kaynaklı arızalar meydana gelmektedir. Bu arızalara ekiplerimiz anında müdahale etmektedir. Temiz su ve sağlıklı yaşam için tüm imkanlar seferber edilmiştir. Sizlerden Şahsi ve Tirebolu Belediyesi olarak ricamız bu tür aksaklıklarda biraz daha sabırlı, anlayışlı olmamız ve farklı söylemlerle zihninizi bulandırmamanızdır. Tirebolu Belediyesi ve Abdullah Karapıçak İlçesi ve halkı için elinden gelen tüm gayreti ve çabayı göstermiştir ve göstermeye devam edecektir” dedi.

Tirebolu Belediyesi

Haberi Ekleyen: Görman Hesler

Bu haber 789 defa okunmuştur.

Paylaş

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yöreden

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!”

Adıgüzel: “Fındıkta Ferrero Paralel Yapı!” Adıgüzel, "Fındıkta Ferrero devlete paralel bir yapı gibi davranmaya başladı"

Hemşire, hastanede ölü bulundu

Hemşire, hastanede ölü bulundu Hemşire, görev yaptığı hastanede ölü bulundu

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı

Dereli’de 9 saldırgan tutuklandı olayla ilgili 9 şüpheli tutuklandı.

Espiye'de uyuşturucu operasyonu

Espiye'de uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu tacirleri 2 kişi tutuklandı

Giresun’da feci ölüm

Giresun’da feci ölüm Testereyle boynundan yaralanan genç hayatı kaybetti.

GÖRELE ' DE HAVA DURUMU

GIRESUN

RÖPORTAJ

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

Murat Kul ile balıkçılık üzerine söyleşi

ARŞİVLEN HABERLER

Arama
ssssssssssssssssssssssssssssssssssss